Aké momenty posilňujú blízkosť medzi mužom a ženou?

fashionshop88
27. feb 2024

Áno, objatie, intímna stránka, bozk to viem ale čo ešte dokáže posilnovat vzťah / blízkosť ?

beata_k
27. feb 2024

@fashionshop88 adrenalinovy zazitok

pe_mi
27. feb 2024

@fashionshop88 200perc opora jeden druhému v životných udalostiach, v dobrom aj v zlom 👊 to ja vtedy cítim ,že manžela milujem ešte viac 😁🤗

egonsk
27. feb 2024

@fashionshop88 okrem vyssie uvedenych este aj bankovy ucet 😅

nikaeli
27. feb 2024

Pre mňa aj také 'banality' ako je nákup, upratovanie, vyzdvihnutie detí zo škôlky, atď. Že mi uvarí čaj a dá obklad na čelo, keď som chorá. Že sa v nedeľu ráno zobudím a polievka je už na šporáku. Že ideme spolu do divadla, či len tak túlať sa lesom. Že sme rovnocenní partneri, ktorí si nedelia povinnosti na mužské a ženské.

@egonsk a vieš, že existujú ženy, ktoré prístup k manželovej kreditke nepotrebujú a napriek tomu sú si partneri blízki? 🙋🏻‍♀️

viestta
27. feb 2024

Tie drobnosti ako pise @nikaeli su viac ako drahy vikend vo wellnese, aj ked ten tiez nie je zly, ale ak ma "vykupit" ignoraciu, sebecstvo, bezohladnost, nedocenenie a vyuzivanie toho druheho tak to ziaden vztah nezachrani

mabenn
27. feb 2024

zalezi aky muz a aka zena

deedol
27. feb 2024

okrem vyssie spomenuteho este rozhovory, ale take, kde clovek vnima, co ten druhy hovori, cize vyjadruje zaujem, pyta sa, nema pritom mobil v ruke... 🙂

doriiis
27. feb 2024

U nás je to smiech.Nic nie je viac sexi,ako keď ťa chlap dokáže rozosmiat

vkatush
27. feb 2024

My milujeme naše večerno-nočné rozhovory. ❤️
Ľahneme do postele, mobily preč a rozprávame sa. O dni, čo máme nové, o minulosti, budúcnosti, reálnych aj vymyslených, zábavných aj vážnych veciach. Niekedy polhodinu a inokedy aj do rána, keď nám už má pomaly zvoniť budík (vtedy vyzeráme aspoň obaja ako zombies, to máš ďalšiu spoločnú vec 😁).

Keď hovoríme o vzťahu len na začiatku, tam sme chodili na rande do Tesca, kde sme sa len flákali uličkami a zväčša si kúpili niečo sladké a tak šli na prechádzku k jazeru alebo po lúke. Pomáhali sme veľa doma, u našich aj u svokrovcov, všetku možnú prácu, ale stále spoločne. Či variť, upratovať, v záhrade, prerábali sme veľa, takže sme spoločne demolovali, no aj skladali a stavali 😁 žiadne delenie mužskej ženskej práce, vždy sme si boli vo všetkom rovnocenní, mohli sa na druhého spoľahnúť a to sa potom preklenulo aj do manželstva a rodičovstva. Takže pre mňa to bola super ukážka, ako budeme fungovať a to nás zbližuje aj teraz (lebo keby to vtedy tak nebolo, viem, že s takým chlapom by som nechcela byť).

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tykat
28. feb 2024

@egonsk ...a hypoteka, ta je ako malta medzi tehlami 😁

egonsk
28. feb 2024

@tykat jo, na to som zabudol 😁👍