Ake máte vzťahy v rodine?

13. máj 2024

My praveze nie velmi dobre. Mam sestru ktra zija v zahranici. Som s nou v kontakte, ale horsie to je so sesternicami, bratrancom, s tetami a strykom.
Navstevujeme sa minimalne, ak sa aj vidime, takmer sa nemame o com rozpravat, piseme si tiez minimalne..
Mrzi ma to, ak vidim, ake niektore rodiny sa navstevuju, pomahaju si, oraganizuju spolocne oslavy, grilovacky...
Ako to mate vy ? Stretavate sa so svojimi tetami, sesternicami... ?

0silvia0
13. máj 2024

Stretávam sa s mojimi rodičmi, sestrami a jej rodinami. Bratranci, sesternice, tety a ujovia, na to fakt nemám čas. Ale ak by ma chcel niekto z nich navštíviť, rada ich prijmem, ale sama nevyhľadávam. Stačia mi rodičia, sestry a moja rodina (muž a deti).

caroline_
13. máj 2024

S otcom sa nebavím, je to starý alkoholik a psychopat co týral moju mamu psychicky aj fyzicky, s mamou mám vlažný vzťah, zavoláme si, raz za mesiac dva sa stretneme, ale tým ze moje detstvo bolo ake bolo, su nase témy len také povrchne, starých rodičov som nikdy nemala, mam nevlastnú sestru, s nou som nikdy v kontakte nebola, s mužovou mamou a jej partnerom sa nebavíme, neboli nam ani na svadbe, a muzov otec, no nekomentujem :D my celkovo nemáme dobre vzťahy v rodine, aj môj muž s jeho rodičmi ci mojimi, ale ze by mi nam to vadilo sa nedá povedať

7miriam77
13. máj 2024

My sme veľmi malička rodina a ešte k tomu jediná sestra žije už nastalo v Taliansku. Akurát teraz cez víkend sme mali grilovačku ja s mojimi rodičmi a samozrejme s mojou dcérkou. Inak trávim čas a víkendy skoro vždy s priateľom,dcérkou a mojím psíkom 🙂.

leuska0910
13. máj 2024

Chladne, mam 2bratov, s kt. si nemam co povedat. Podstate jedine, co mame spolocne, je mama. Ked ona pominie, tak myslim, ze sa uz vobec nebudeme stretavat..
S tetou a bratrancami sa stretavame minimalne, tiez nie je o com..
Ani my to nechyba..

danica2711
13. máj 2024

máme skvelé vzťahy, len nechápem, ako ti to pomôže zmeniť vzťahy v tvojej rodine. Každá rodina je iná, nesie si to svoje z minulosti, genetiky, prostredia...

dankabetka
13. máj 2024

ahoj, ja si dovolim povedat, ze s mamou mam dobry vztah, sme od seba 150km, nie sme denne v kontakte, ale chodime k sebe navzajom a deti ju maju radi. Otca uz nemam, mam sestru s ktorou sme kamosky... je medzi nami 7 rokov rozdiel, takze dlho sme spolu vlastne nemali o com hodit rec ( v podstate cele detstvo.. to bol obrovsky vekovy rozdiel ), zlepsilo sa to az v dospelosti, teraz je to super. S dalsimi clenmi mojej rodiny sa vidime len sa oslavach a pohreboch... nemame o com a vedieme len zdvorilostnu komunikaciu ( tety, ujovia, sesternice a bratranci) a navzajom sa o seba nezaujimame. S mamou a sestrou chodime aj na dovolenky, chatu, vikend.
Z muzovej strany je to trosku pestrejsie, svokrovci su super ludia ( ja som mala obrovske stastie na svokru... super zena, ako mama). deti maju super vztah spolu, sme od seba 200km, navstevujeme sa, ale tiez nekomunikujeme na dennej baze vyslovene. Muzove tety a ujovia - take obycajne vztahy, ale s jeho sesternicami si ja rozumiem uplne uzastne... riesime spolu chaty, dovolenky ( uz niekolko rokov..lebo maju aj deti vo veku nasich..a tie decka sa paradne prebavia a maju sa radi...) muz udrzuje vztahy aj s bratrancami a tam tiez ziadne konflikty nie su, skor je to : ked sa da pomozu si navzajom.

libusak
14. máj 2024

Jasneze, pravidelne sa vidime. S tetami obcasne ale sesternice a bratranci velmi casto 😊