Aké máte skúsenosti so záujmom otca o dieťa po rozvode?

bluegirll
27. júl 2020

Prihováram sa maminam po rozvode. Aké máte skúsenosti so záujmom otca o dieťa po rozvode? navštevuje dieťa na základe súdom stanoveného času? alebo aj viackrát? či vôbec o dieťa nema záujem? nekontaktuje dieta, navštíví ho raz za rok a ak sa stretnú tak ho zoberie k babke a otec sa dieťaťu ani nevenuje. ako takýto nezaujem znáša dieťa? prosím podeľte sa o skúsenosti. anonym ďakujem

asfodelka
27. júl 2020

@bluegirll ja som rozvedená ale zaujem je a tak neporadim. Ale zaujalo ma to co pises na konci ze "anonym" - ak si to chcela anonymne tak sa nieco pokazilo lebo tam mas svoje meno. Nastavuje sa to pri zadani temy a nie prosbou na konci. Ak nechces zverejnit meno skus este raz a tuto temu vymaz.

fokuska
27. júl 2020

@bluegirll Diskusie si ale nepridala ako anonym, ale pod svojim nickom. A ked prebehnes forum najdes tu take rozmanite skusenosti ze az - od tych, kde na dieta uplne kaslu, cez take, kde sa zaujimaju obcas, kde neplatia vobec, kde platia obcas, kde platia pravidelne az po tie, kde sa otec naozaj prikladne stara, stretava, plati.

veronikaszabova
27. júl 2020

@asfodelka diskusiu sama nevymaze

asfodelka
27. júl 2020

@veronikaszabova no hej chcelo by to poprosit admina 😉

m_o_n_c_a_k
27. júl 2020

Ahoj no u nás si otec malú veľmi nebrava. Bud na prázdniny na par dni, ale to tak 4-5 krát do roka. Väčšinov sa jej venuje bebka a otec chodí po kávičkach a po kamosoch, alebo je v praci. Takže u nas takto.

veronikastrickova
28. júl 2020

Rok a 7 mesiacov syna nevidel, lebo ma novu rodinu