Aká je to postava?

13. feb 2024

Keď chlap povie, že by nechcel vychudnutú, doslova “triesku do postele”, znamená to, že sa mu páčia také, čo majú kus krivky, alebo aj také viac, takzvané bacuľky? Akoby ste to pochopili vy?

lilianka28
13. feb 2024

Mužské zmýšľanie je síce iné ako ženské, tak na to by skôr vedeli odpovedať muži ako to vnímajú.
Za mňa, páčia sa mu čo majú krivky.

martinka13
13. feb 2024

Trieska je za mňa extrémne vychudnutá. Kus krivky je žena s primeranou postavou. Baculka je slušné pomenovanie pre niekoho obézneho.

januska12323
13. feb 2024

Pochopila by som presne tak ako povedal. Chudú nechce. Akú veľmi "pri sebe" chce je otázne.

deti95060810
13. feb 2024

kĺudne aj miernou nadváhou...

13uzivatelka11
13. feb 2024

A ty sa zaujímas o chlapa, čo ma takéto výroky?

zuzubb007
13. feb 2024

Presne viem čo tým chlap mysli, nechce takú čo má podvahu 10 kil, že sa im zapichne bedrova kosť do kože ale chcú normálne chudu babu, žiadne krivky a vaha navyše proste normálnu postavu ani špeky nie, pomenovanie pre bacuľku=normálne tlsta zena

domka222
13. feb 2024

@13uzivatelka11 ale,no nehrajme sa na to,že chlap nikdy nepovie nič na margo ženy, ktorá by sa mu nepáčila. Ty si nikdy nepočula výraz, že chudá ako trieska? Tak isto ako keď žena povie,že chlap je pupkatý.
Autorka spýtaj sa ho napriamo,že aká sa mu teda páči, taká akurát alebo pri sebe

diewcatqoo
13. feb 2024

Chcu zenu s normalnou priemernou postavou. Medzi "chuda ako trieska" a "baculka" existujeme aj my, zeny s priemernymi postavami, ktore nosime priemernu konfekcnu velkost a nie sme ani vychudnute, ani nemame nadvahu.

klarik707
13. feb 2024

vychudnuta a chuda je podla mna rozdiel. nepovedala by som hned, ze sa mu musia teda pacit baculky, cize podla mojho vnimania zeny s nadvahodou.

0silvia0
13. feb 2024

vychudnutá je podľa mňa bez zadku, bez pŕs, nohy ako paličky, žiadny tvar, niečo ako anorektická postava. Štíhla je podľa mňa pekná postava s tvarmi v menších veľkostiach, cca XS-S.
To, či sa dotyčnému páčia štíhle, alebo normálne ženy, či bacule, nevieme.

kluska
13. feb 2024

@zuzubb007 ale Nevies 😄 povedal, ze nechce vychudnutu, teda ani cici a ani rici. To, ze ci chce normalne chudu zenu alebo zenu pribratejsiu, ktora ma tiez krivky, tak to nemozes vediet 🙃 pre kazdeho chuda Zena vyzera inac a AJ tie krivky. Chude zeny nemusia mat dostatocne krivky pre nho 😄

nyusika
13. feb 2024

predpokladam, ze sa snazi dostat do postele auorku otazky - a ta ma, jemne povedane, nadvahu.
tak ju balamuti a tvrdi, ze presne take sa mu pacia.

ano, urcite su aj muzi, ktorym sa vyslovene pacia zeny s vyssou nadvahou.
ale beznym muzom sa pacia bezne stihle zeny - ani extremne vychudnute, ani extremne svalnate, ani s nadvahou 15 a viac kilogramov.

kluska
13. feb 2024

Tiez zalezi od veku, mladi chcu chude a starsi od 30+ take s krivkami

autor
13. feb 2024

@kluska veď práve to som tým myslela. To, že nechce vychudnutú som pochopila. Len som nevedela, či sa mu páčia všetky ostatné typy postáv, alebo teda len také, že kus viac oproti vychnudnutej. Ale počkám ešte, či sa vyjadrí aj nejaký chlap.

zuzubb007
13. feb 2024

@kluska no keby chcel pribratejsiu povie, že chce ženu typu krv a mlieko to je snáď jasné, chlap chce normálnu ženu a nechce tým uraziť inú tak to povie tak

nyusika
13. feb 2024

@zuzubb007 typ "krv a mlieko" je (podla mna), obycajna oplacana buchta s nadvahou...len tak vzletnejsie oznacena

autor
13. feb 2024

@kluska má krátko po 30 a tiež nie je chudý. Čiže chudá by pri ňom vyzerala komicky. Ešte aj povedal, že vychudnutá aj nízka, že nič pre neho.

zuzubb007
13. feb 2024

@nyusika áno to s tebou plne súhlasím, u mňa existujú len tri druhy žien vychudnutá, normálna a tlsta nič iné medzi tým nieje to si len ženy nahovárajú aby boli uspokojené zo sebou

kluska
13. feb 2024

Ved to sa da Zistit ci SA MU pacis, ma o teba zaujem? Hadze pohlady? Usmieva SA? Ked ides do jeho osobneho priestoru, nevadi MU to? Zrkadli ta? Cize ked si zakasles, zakasles, ked daco zrobis, opakuje? Zaujima SA o teba? Vyhladava ta? Obzera SA? 🤗

kluska
13. feb 2024

@zuzubb007 kazdy ma iny klasifikaciu postav a chlapi pozeraju AJ na vyzarovanie, nie Len na postavu. Takisto su chlapi zatazeni na nejaku cast tela, napr na zadok, prsia, nohy a podobne. To say NEDA tak zovseobecnit ako si to napisala.

kluska
13. feb 2024

Ja mam napr az 6 klasifikacii chlapa 😄 co sa tyka postavy a 6 tiez na zeny

janickacrazy
13. feb 2024

@kluska ved daj, nech sa poučíme

oblecenie99
13. feb 2024

Ja som to pochopila tak, že chce ženu s normálnou, skôr štíhlou postavou.

kluska
13. feb 2024

@janickacrazy no napr chlap vyschnuty s takymi tenkymi nozickami, potom chudy chlap, tak normalny chlap, tak vysportovany svalovec, tak chlap s bruskom a tak chlap s velkou nadvahou a Este potom morbidne obezny co MU brucho az pada po kolena, 7 typov 😄

kluska
13. feb 2024

@janickacrazy zbytocne to prezivas, kazdy ma iny pohlad a svoju pravdu. Neexistuje iba jedina spravna odpoved

klip0
13. feb 2024

Ide o to, že sa tebe páči a ty nevieš či jemu tiež ? Že máš povedzme kilá navyše a nevieš čo týmto chcel povedať ?
Ak to smeruje k vzťahu, otukavate sa atď, tak ti tým podľa mňa dal najavo že áno ty sa mu pacis

autor
13. feb 2024

@kluska počkať. My sme spolu, čiže asi sa mu páčim. Aspoň trochu. Ono to začalo tak, že sme išli mimo nášho mesta a išla som napriek tomu, že nerada chodím medzi ľudí. A vravela som mu, že nemôžem tak chodiť, lebo veľmi súdim ľudí. A neviem ako mi napadlo, že ideme hľadať nejaké pekné ženy. Nie som nijak inak orientovaná, ale dokážem oceniť ženskú krásu. Ja som to však riešila len podľa tváre a on potom, že to musím aj spolu s postavou. A potom sa o jednej vyjadril, že to nie, že to je vychudnutá a nízka, že nič pre neho. A ja som samozrejme opak toho. Čiže neviem, či to povedal len na margo toho, aby mi zalichotil, že sa mu páčim, alebo sa mu fakt páčia “plnšie”, “bacuľky”, alebo neviem aké iné názvy a rozdelenia sú. Ja to nejak veľmi nerozlišujem a na väčšinu poviem od určutého bodu, že “tučná”.

13uzivatelka11
13. feb 2024

@domka222 nie, nepáči sa mi, keď chlap rozpráva o tom, aké žeby by chcel alebo nechcel do postele.. Akože ak si to hovoria medzi chlapmi niekde pri pive, tak budis, ale tento sa tak zrejme vyjadruje aj pred autorkou.

autor
13. feb 2024

@klip0 no sme spolu, ale ja mám občas pochybnosti, lebo jeho bývalá bola chudá. On je už teraz pribratý, takže postavami sa k sebe hodíme. Len mne sa nechce veľmi veriť tomu, že keď mal raz niekto chudú, tak sa dokáže uspokojiť aj s tučnou.

macekovam
13. feb 2024

medzi vychudnutou a kus viac pri sebe je este 1000000 možnosti... tak kto vie?