Agresívny sused

19. mar 2024

Ahojte. Pred troma rokmi sme kúpili byt v malom paneláku na okraji mesta kde sme len 4 susedia. Všetko išlo super až doteraz keď sa do bytu oproti tomu nášmu nasťahoval susedov syn je to cca mesiac no už robí problémy je extrémne agresívny keď si vypije a má reči ako by niekoho zabil atď alebo ako niekoho zmláti dokonca raz sme s manželom stáli pred panelákom a on vybehol opitý a začal trieskať v našej blízkosti políciu sme vtedy nevolali bolo to prvý krát povedali sme si že si asi veľa vypili , potom sa síce ospravedlnil ale ja sa ho už bojím a necítim sa doma bezpečne a ešte k tomu som sa dozvedela ("dedinské klebety") že ževraj má nejakú diagnózu asi psychiatrickú a že pokiaľ niekomu niečo neurobí tak ho poslať na liečenie nemôžu bez jeho súhlasu,takže sa bojím ešte viac pretože neviem čo čakať keď si opäť vypije,keď je triezvy je úplne normálny ale chodím domov zo strachom či náhodou zas nebude agresívny alebo či niečo neurobí. Myslíte že sa v tomto prípade dá s tým niečo urobiť? Ostatní susedia dávajú od toho ruky preč ale ja to chcem nejako riešiť pretože sa nechcem vo svojom byte za ktorý si platíme cítim ohrozená a v strese. Ak máte niekto hocijakú radu ako riešiť tento problém budem rada 😊

autor
19. mar 2024

Ešte upresnim, že býva v byte s otcom ktorý je majiteľ. On býva iba pri ňom.

tiana080
19. mar 2024

Volať políciu za každé (aj "len" slovné) napádanie, vyhrážanie.

slavomira236
19. mar 2024

Ak robi problem volaj policiu. Inak ak je to byt jeho otca byvat tam moze

minenkak
19. mar 2024

Susede sa chodil pod okná v susednom dome vyhrážať bývalý muž,volala som policajtov, ale jeho mama, tam mala nejakého známeho ,tak mu vždy najprv zavolali a až potom prišli.A raz zas bol kričal v noci,tak som prišla potichu z tmy za ním a som mu potichu povedala ,že ešte raz príde a bude blačať,tak zas prídem z tmy aj s kalackou ručnou a tou tupou stranou mu rozmlatim kolená a zas zmiznem.Prestal chodiť a bol kľud .

domi2425
19. mar 2024

ako uz pisali baby vyssie, vzdy volat policiu.. naozaj to vyzera na diagnozu, a je len otazka casu kedy mu rupne v bedni

letfenixa
20. mar 2024

@minenkak co je ručná kalacka?

limoncino
20. mar 2024

@letfenixa mala sekera, na štiepenie dreva

minenkak
20. mar 2024

@letfenixa taká veľká sekera ťažká, hrubá

minenkak
20. mar 2024

@limoncino štiepu sa triesky ,kála sa veľké hrubé drevo