Ahojte vy ktoré ste mali 7 rokov vzťah a rozišli ste sa ako ste to zvládali hlavne keď sú tam aj tie deti veľmi mi to ide ťažko a sa za to hanbím už sme neni spolu pol roka stále plačem lebo mi chýba strašne ma to bolí ako ste to prosím vás zvládli
Pomôže len čas, veľa času.
Cas, chodit von, sportovat, venovat sa inym konickom, stretavat sa s blizkymi lidmi. A cas.
@andy48 toto iste mam aj ja ked si ho zablokujem cakam ci nahodou nezaklope na dvere co viem ze neurobi ja uz nemam nikoho iba deti
@huxy a vela plakat asi
Čo sa ty blázniš? Pre chlapa sa takto dlho trápiť a vyplakávať? Tak asi si mala dôvod sa s ním rozísť. Či?
@koniarova 7 rokov je dlha doba a on bol moja polka zivota nic v zlom
Tak si uvedom,že ty si asi jeho polka nebola. Keď to takto dopadlo. Pohni sa ďalej.
Po pol roku si uz mala byt ako tak vyliecena. Trapit sa a plakat pol roka pre chlapa je blbost. Nelutuj sa,uvedom si,ze je koniec a dobuducna sa pouc,ze nesmies tak velmi lipnut na chlapovi. Rozchod boli,ale nesmie ta na tak dlho polozit. Je nacase,aby si si zacala uzivat zivot hlavne kvoli detom. Deti potrebuju mamu,ktora je v pohode.
Pane Bože nestras ma ja mam 16 rokov chlapa a ak to skončí dúfam a modlím sa nech je to ok za pár mesiacov nie pol roka. 😭😭😭😭😭
mala som raz jeden článok - ako rýchlo sa vylieči žena po rozchode...
prvé tri mesiace sú najhoršie, potom to ide pomalinky, aleže ozaj pomalinky k lepšiemu.
až po roku je žena ako - tak z toho von, zocelená bolesťou je už schopná prijať novú lásku....
až po roku si dokáže nájsť vzťah pri ktorom nebude súčasného partnera porovnávať s ex.
@deti95060810 s tym suhlasim podla mna aspon
no ja som plakala ale od stastia 😅 a nechapala samu seba ze som tak dlho s nim mohla byt
čas pomôže, ale dúfam, že nevyplakávaš v jednom kuse pred deťmi. Odišiel im otec, potrebujú cítiť bezpečie a istotu aspoň pri matke, a to pri uplakanej zúfalke asi necítia...
@danica2711 ja niesom zufalka dobre neplacem kazdy den asi neviete co je to laska potom ten clovek ma podrzal aj ked mi odisli rodicia a nemala som nikoho mam pravo za nim plakat
samozrejme, že máš právo za ním plakať, ja som len upozornila na to, že deti tvoje zúfalstvo vidieť nepotrebujú. Inak tvoj prvý príspevok znel ako totálne zúfalstvo, keď sama napíšeš "už sme neni spolu pol roka stále plačem", odkiaľ mám vedieť, že vlastne stále neplačeš? No a vieš, to, že dokážem kontrolovať svoje citové prejavy neznamená, že neviem, čo je to láska. Neodišiel ti náhodou aj preto, že tvoja láska bola až hysterická?
@danica2711 nie nechala som ho lebo pil a on robil hysterie ked sa opil ak to chces vediet a chcel si pred malym zili podrezat 3 tyzdne mi pisal aby som sa vratila a tak ale neboj sa neplacem kazdy den 🙂 nechcem aby mi volal ani pisal lebo jeho reci su len klamstvo bohuzial Lenže sa s ním musím skontaktovať kto je na tom najhoršie lebo mám súdom zverenú dcéru a nechce mi fju vrátiť ale už sa to rieši súdne
Mrzí ma to. Ale neplač za ním prosím ťa.
Alebo vlastne poplač si. Ja plačem tiež.
Ale už cítim, že pomaly ho nechávam odísť.
Snažím samu seba nastaviť, aby som nepozerala stále na mobil či si nájdem správu od neho.
Snažím sa, odvrátiť myšlienky na neho, snažím sa myslieť na niečo iné.
A snažím sa zmieriť s tým.
Nie vždy to všetko funguje ale tak verím, že čas pomôže.
@andy48 to sa snazim veru robim aj ja aby z mojho zivota odisiel keby nemusim snim volat skrz dcery to by bolo lepsie
No, ja síce nie po 7 rokoch, ale mám podobnú situáciu... Som si myslela, že mám pri sebe človeka, ktorý je ku mne úprimný, jediný ktorému som verila, že ma nesklame...o to je to ťažšie, pochopiť to a prijať to... Viem, že z tohto sa budem dlho vyhrabávať.. stále pozerám na mobil, či nenájdem správu od neho, stále ho mám v hlave... neviem, čo pomôže... neviem