Máme spolu 2 deti, všetko klapalo kým sme nezačali žiť sami čo sú už nejaké 2 roky. Ostal chladný, len kamaráti, hry, spanie jednoducho čas pre seba. Vymýšľala som wellness, kino, večera, jednoducho niečo vo dvojici bezúspešne. Len hádky, výčitky... Dnes som mu povedala, že by mohol viac pomôcť, a keď ma zas a raz odignoroval a povedala som mu svoj názor, povedal, že sa mám dať liečiť na hlavu že som chorá... Nezjapala som, skôr som bola uplakaná, že som na všetko sama (kedysi taký nebol, alebo vzhľadom na to, že sme nemali deti alebo žili u rodičov som všetko v pohode stihla bez pomoci a on si zvykol).. už nejaký čas je tu niekto, s kým je to podľa mňa lepsie ako u mňa a partnera na začiatku. Viem, neriešime tie problémy čo riešiš partnery v domácnosti, neriešime deti... Ale jednoducho je vidno, že má voči mne účtu, rešpekt, ma má rád... A nejak po všetkých mojich snahách zachraňovať vzťah som sa zaľúbila. Neriešime noc, nepodvadzam muža a mi ho nebudem, ale cítim, že to nie je len kamarátstvo aspoň pocitovo... Som zúfalá... Chcem udržať vzťah, ale keď som pre môjho len škaredá (pôrody spravili svoje, psychicky narušená ( vzhľadom na moje oponovanie čo sa mu nepáči ) p**a... Už padla aj facka, a nie raz som počula, že ja ti takú pri...! Ako pokračovať ďalej? Nechcem rozbiť rodinu, kvôli deťom, ale nechcem sa ani trápiť a časom nechcem aby sa trápili deti, kvôli hádkam... Čo si myslíte?
@zmrzlinka2021 u rodičov, kým sa nám podarilo vlastné bývanie (u jeho). Nie iba partnery.
Tak v prvom rade treba vyriešiť súčasný vzťah ... lebo to prostredie, ten vzťah v ktorom žiješ Ťa ovplyvňuje tak, že teraz sa Ti zdá, že každý chlap, ktorý sa na Teba usmeje, ktorý Ti pomôže, je lepší ... neobhajujem Tvojho súčasného partnera, je to hovädo, neváži si Ťa ... no najprv treba vyriešiť to, zrejme rozchodom, dať sa kúsok dokopy, začať sa mať rada, začať si vážiť samu seba a potom dať šancu vzťahu ďalšiemu ... lebo poviem otvorene, vzťah, v ktorom mi muž, ktorému so dala 2 deti, nadáva, ponižuje ma, proste som pre neho doslova a do písmena handra, nesnažila zachrániť ... lebo furt to budeš robiť len na úkor vlastného zdravia.
Myslim,ze pokial partner zacne nadavat,urazat a bit,tak o com je ten vztah?Ziadna ucta voci mne ako k zene,ani ako k matke.Chlap,ktory ta uraza a bije nie je chlap!Je to chudak.
ja sa ta spytam len jedno teraz. Vazis si samu seba ??
Ak padla facka a ty si piiip.tak niet čo zachraňovať.Najprv si porieš tento vzťah.potom hľadaj inym
V momente kedy na teba ten chlap vztiahol ruku a zacal ti nadavat do pi**, tak vas vztah skoncil.
Nerozmyslaj ze rozbijas rodinu, ta je uz davno rozbita. Vy zeny vsetky co zostavate v takomto vztahu uplne zabudate na to, aky obraz manzelskeho/partnerskeho vztahu vidia vase deti. Si predstav, ze tvoj syn sa bude spravat rovnako k svojej zene. Alebo dcera bude mat toto iste od manzela. A obaja si budu mysliet ze to je normalne, lebo ved tak to bolo doma . Toto asi nechces, ze?
....toto nevyzera dobre. S tvojim sucasnym. Dopracujete sa mozno aj ku koncu. Hlavne si davaj na seba pozor, pred nim a kvoli detom ty nic nezachranuj. Zachran seba a deti.
Ahoj,je mi luto,ze mas vedla Seba takehoto partnera.Zacnem od konca.To,ze si zamilovany je super,lebo ta to nakopne a doda ti to silu riesit problemy a vziat svoj zivot pevne do ruk.Keby som Mala chlapa ako m'as Ty doma,tak ùz ma davno zbalene alebo sedim za tazke ublizenie n'a Zdravie.Takze,hlavne nkomu to,ze si zamilovana nevesaj n'a nos,hlavne partnerovi nie.Spravajte sa diskretne,AK sa s tym novy stretavas.
Pocitovo sa nebran,ale nerob nic,co by ti teraz komlikovalo zivot.Zamysli sa nad tym,ako poriesit aktualne vztah.Navrhni partnerovi riesenie,daj mu ultimatum,mesiac napriklad a ked nebude ziadna zmen,zacni riesit prakticke veci.Ak mas chut a cas,napis mi sukromne spravy.Drz sa.
@trdelnik234
Ospravedlnujem sa za chyby
Ty deťom neničíš rodinu, neberieš im otca , to on vám ju rozbíja. Asi ešte musíš prejsť jednotlivé etapy , aby si sa rozhýbala a toho debila poslala do P.
Radím ti- odkladajú si € všetko čo sa dá na tajné miesto, rob si zásoby, pozbieraj všetky doklady,dokumenty o jeho práci, zmluvy, platové dekréty, výpisy z banky , faktúry, kúpne doklady. Budeš to potrebovať. Urob kópie a čo sa dá zameň za originály. Rob si prehľad aké máš možnosti s bývaním, kto ti môže pomôcť pre začiatok, skrátka plánuj strategicky odchod, rozvod, aby si bola aspoň trochu pripravená aj v takýchto aspektoch. Či ti buchne dekel o mesiac či o rok, buď ako pionier...
Vždy pripravená.
Držím palce. 🍀🍀🍀
PS. ty nie si na hlavu, len si rozhodena jeho správaním a urážanim, útokmi a dávkami.
Netoleruj to
Predtým ste s kým žili? Ste manželia?