Ahojte, idem si aj ja vyliať srdce. Som po rozchode už 4 mesiace. Nerozišli sme sa v najhoršom, no on si už našiel nový vzťah, trochu ma to mrzí lebo on mi vravel ako má miluje a asi to nebola až taká pravda. Do života mi prišiel niekto nový, len je tu problém v tom, že sa toho bojím, neviem bojím sa, že si ublížim zas alebo jemu. Keď mi povie, že ma má rád, neviem už tomu nejako neverím, tým slovám. A neviem stále nad tým rozmýšlam, či mu mám dať šancu a byť aj ja šťastná. Stále rozmýšľam aj o bývalom a podobne. Čo by ste robili? Dali by ste tomu novému šancu alebo radšej by ste to ešte nechali tak ako to je ? Naozaj som z toho zúfala a neviem čo robiť..
@natalyyy_000 mne to príde, že ešte nie si z predošlého vzťahu zahojená. Asi by som tomu novému povedala, že potrebujem čas a že trebárs či to neskúsime čo ja viem o pol roka až, lebo teraz som voči všetkým chlapom skeptická a nedôverčivá, alebo ako to už ty cítiš. Podľa mňa si si ešte ten predošlý vzťah v sebe nespracovala.
Veď toho sa bojím aj som mu to povedala, že ešte sa na to necítim, ale je mi dobré s ním len bojím sa aby som mu nedávala nádej, nechcem ho sklamať :/
@natalyyy_000 4 mesiace po rozchode a ty už rozmýšľaš nad novým vzťahom?? 🤔 Neni dobrý nápad, musíš počkať aspoň 40 týždňov a 6 dní a potom si môžeš začať s iným. Ale iba ak to vychádza na nepárny týždeň v mesiaci, inak musíš čakať až do najbližšieho splnu mesiaca a o pol noci zarecitovať Mor ho! Akože to nemyslíš vážne toto. To vážne sa za 4 mesiace cez to nevieš dostať? Čo mal cicinu zo zlata či čo? Pre pána pre svoje vlastné dobro si začni nový vzťah, veď nová láska je najlepší liek na zlomené srdce. A nerozmýšľaj čoby, keby, lebo keby bolo keby, všetci by sme boli v nebi. 💁
Jaaaj, este tolko rozchodov mozes zazit.. Ty furt myslis na ex, to ze si nasiel inu aj tebe pomoze pohnut sa dalej.. Len ho prestan sledovat.
Ten novy je fajn, ale ak je dobry a ty myslis na ex, tak ho nechaj tak.
Najdi si niekoho, s kym zabudnes na exa, na iba tak. Klin klinom.
Ahoj, už je dobre po rokoch?
@raztovsetkozmizne ahoj, dala som tomu druhému šancu a som najšťastnejšia na svete☺️občas mame hádky to áno a niekedy ťažké rozhovory ale nevymenila by som ho ❤️
@natalyyy_000 ❤️😍
@natalyyy_000 Hovori sa,ze clovek nema vstupit do vztahu,kym nema doriesenu minulost. Ale za skusku nic nedas. Ja by som do toho isla. Dala by som tomu sancu a snazila sa mat otvorenu mysel,neporovnavat.