30-ročný na káve so 17-ročnou

8. nov 2024

Je podľa vás normálne že môj 30 ročný muž išiel na kávu so 17 ročným dievčaťom, ktoré ale pozná z dávnych čias ze keď bola ešte decko tak k nim chodievala. Nedal mi o Tom vedieť a dokonca vymazal od nej správu že bol to pekný večer . Až neskôr mi o Tom povedal že bol lebo chcel vedieť ako sa má ako žije a nezabudol spomenúť že mladá dáva polonahé fotky na soc.siete a že sa mu to nepáči že to robia ale prečo ju potom neodstráni? A ešte sa mu zverila že asi začne s olnyfansom.

oceanahory
8. nov 2024

A co bol vlastne zamer toho stretnutia? Odkial sa poznaju a preco su v kontakte?

autor
8. nov 2024

@oceanahory chcel vedieť ako sa má ako žijú čo nove lebo ju/ich (jej rodina) nevidel roky. Neviem či sa úplne pozná aj s jej rodinou ale asi áno ak k nim chodila ako dieta

zobaka
8. nov 2024

tým, ze ti to povedal az neskor, svedci o tom, ze asi nieco chcel ine ako to ako sa ma

oblaacik
8. nov 2024

Asi by sa mi to nepacilo.

autor
8. nov 2024

Keď sme sa o Tom bavili tak som si povedala že nebudem preháňať a nechám to tak ale povedala som mu že to ze vymazal správu je sila.. vraj kvôli mne aby som to zle nepochopila a nerobila scény. Ale trz keď som si ju pozrela čo za fotky pridáva tak sa mi normálne zdvihol tlak .. aj z neho že ju neodstránil

mamamasama
8. nov 2024

Fuuu. 17 ročná nie je už dieťa a práve také zvyknú letieť na starších. Mám známu, ktorá má 18 a jej priateľ má 38. Mne by blikali všetky kontrolky. 😬

janinah
8. nov 2024

Mal kontaktovať jej rodičov ak chcel vedieť ako sa ma daná rodina.A mal ich príp.ju pozvať na stretko a predstaviť jej svoju rodinu,tak to rodinní priatelia robia.Sukromne stretko muža a ženy ma iný cieľ,nech z teba nerobí hlupanu.

autor
8. nov 2024

@janinah ano presne toto mi šlo hlavou ale bola som taká naštvaná že som sa ani neopýtala či ich pozná alebo len ju

doriiis
8. nov 2024

Tak určite.Ani slovo by som mu neverila.

autor
8. nov 2024

A prečo mi o Tom povedal

doriiis
8. nov 2024

Lebo by si na to prišla aj sama.

autor
8. nov 2024

Jak keď to vymazal

doriiis
8. nov 2024

Ale prosím ťa autorka.Nebud hlúpa.Manzel chcel vedieť,ako sa má jej rodina,lebo ako maly k nim chodil.A tak miesto zdvorilostného small talku a pozdravovania rodičov rovno pozval mladú na kávu.Nezabudli si vymeniť čísla,aj pár sms ako krásne im bolo a sleduje ju na soc.sieti a slintajuc čaká,či si mladá založí OF.
Stavím sa o čo chces,že jej fotrovci ani netušia,že sa s ním stretla

alickapusinka
8. nov 2024

Na tvojom mieste by som povedala že ak sa opýta kam ideš na kávu s mladým kolegom.Aby vedel aký je to pocit.Zbytočne sa zožieráš ten tvoj muž musí vedieť ake to je to iste urob ty.Len aby vedel ake to je.

lucia13022023
8. nov 2024

Nehovorím, že to je váš prípad, no mne sa raz stalo, že sesternica mala priateľa. Ja som mala 10/11 rokov, on 23. Brali ma občas von, na bowling, do kina, mala som ho rada, aj on našu rodinu atď. Raz sme sa stretli po rokoch, ja som mala 18, on 31, a ze ci nepôjdeme niekedy na kávu. A ja ze jasne, kľudne. Na káve sa ma spýtal, či nepôjdeme k nemu domov🤣🤣🤣🤣🤣 čiže ja ti nevim Karle.

macekovam
8. nov 2024

v okoli mame 17 rocnu ktora spava s 30 rocnym švagrom.. diešne dievčata......

tamky123
8. nov 2024

Povedal ti to, lebo mladá mu “nedala” a este sa aj vyhrozila, ze to povie jeho žene pripadne rodičom. Tak chcel byť prvy, od ktorého to vies 😀 keby moj muž isiel na “kavu” s takou mladou žabou, tak by mal doslova zbalené tašky a čakali by ho pred dverami.

ndrag
8. nov 2024

keby tak najivita kvitla, tak si samy kvet, autorka 🌸🌷💮. 30 rocny sliziak chcel okusit 17tku, nic menej, nic viac. Dufam, ze ju nazyva svojou kamoskou na pokec a vsetko mu to zeries👌

enmery
8. nov 2024

Baby to tu zhrnuli super. Mňa vždy pobaví-dáva na istagram polonahé foto, ale jemu sa to nepáči a preto ju sleduje😄Made my day. Si naivná.

123profil321
9. nov 2024

@mamamasama Kamarátka má o 17 rokov staršieho manžela, sú spolu od jej 17-18tich 🤷🏻‍♀️

sevrin
9. nov 2024

Ja keď som mal 28, mal som 17 ročnú frajerku. Akože všetko celkom fajn, aj s jej rodičmi som vychádzal dobre, ale vydržalo to pol roka. Predsa len 17 ročná je rozumovo ešte niekde inde ako 28 ročný.

vilma7
9. nov 2024

Tak potom ti to povedal lebo dostal strach, že sa to aj tak dozvieš ..véd nech ta s ňou zoznámi keď je to stara známa.
Neviem si predstaviť ze teraz by som mala záujem sa stretnúť s niekym, koho som naposledy ako dieťa videla...alebo poznala.

enmery
9. nov 2024

@sevrin Ale ty si nebol ženatý a nepovedal si manželke, že poznáš jej rodinu a ju ako decko.😄Preto si silne potreboval riešiť ju pri káve😃

ankare
9. nov 2024

Preboha, a Ty mu veris?? Že sa mu nepáči, keď sa vyzyvava vycapi na insta?;🤣🤣🤣 jasné, že by ju chcel dostať do postele. Len tak slinta po nej.
Vieš, koľko mu tolerujes, toľko si k Tebe dovolí.
Držím palce!

laurita285
9. nov 2024

Zbadal jej sexy fotenky na instagrame a usúdil, že je to dievča ľahších mravov, že by ju bolo možné dostať do postele tak ju pozval na kávu. Mladá usúdila, že henten tvoj chlap je totálny črep a nemá zmysel s ním niečo riešiť. Starému utrpelo jeho ego tak sa priznal manželke a tvrdí, hentie bludy.

oktobermimi
9. nov 2024

😂😂ma 17, OF chce zalozit na socky dava hanbate fotky nemu sa to nepaci, ale sleduje to. Pozval ju na "kavu" lebo chce vediet ako sa ma rodina... made my day😂🤣

ruzoveokuliare
9. nov 2024

@oktobermimi si zhrnula všetky naj príspevku 😂🤣

oktobermimi
9. nov 2024

@ruzoveokuliare kokos uz som videla, zazila, citala, pocula vsetko o takychto "vyhovorkach" ale toto je TOP! 😂 vlastne tolko popreti vlastnych slov (manzelovych slov)pohromade v jednom prispevku, to je proste dokonalost😂

mamamasama
9. nov 2024

Autorka uz urobila screeny našich komentárov a čistí mu žalúdok. 😅 Manžela čaká pekný víkend 🤭

ruzoveokuliare
9. nov 2024

@oktobermimi a aj keď si to možno niekto vymyslel, aspoň sa človek pobaví 🤪
@autorka - ešte treba kontrolovať manželov účet, či neodchádzajú pravidelne platby na OF danej "starej" známej... Vieš, keby ju tým chcel presviedčať, nech to nemusí robiť 😉