22-ročná vo vzťahu s 34-ročným - podvádzanie

15. dec 2024

Poznám jeden pár s takýmto vekovým rozdielom , sú spolu krátko , chlap silno zamilovaný do mladej opustil manželku a začal si s mladou . Ale keďže mladá je očividne nevyskákaná , podvádza ho …. Chlap by jej dal modré z neba , opustil manželku pretože si z neho robila sluhu a roky žili ako spolubývajúci . Odišiel od nej s víziou lepšieho života no teraz z neho robí iná žena paroháča.
Nezastávam si ho , pretože odišiel( aj keď z nefungujúceho manželstva )tak to je asi jeho trest . Ale myslím že nikto by nemal byť podvádzaný a o ničom nevedieť .
Povedali by ste mu to , alebo by ste sa do toho vôbec nestarali ?

colsami
15. dec 2024

Ale ved mu robi len to co robil aj on svojej zene.
Mozno si tiez milenka mysli, ze to co oni maju medzi sebou je nefungujuci vztah. No tak ho podvadza s inym. Chlapik len okusi vlastnu medicinku.

h2
15. dec 2024

Nestarala. Neverím na karmu, ale stalo sa mu to, čo spravil on. Tak nech si to "užije".

sasa1310
15. dec 2024

povedala by som mu.

viestta
15. dec 2024

Nepchaj nos do cudzich spalni

qwert87
15. dec 2024

Ak by to bol naozaj niekto blízky, dobrý kamarát, tak povedala. Ja si neviem predstaviť keby sa to stalo mne a všetci okolo by sa tvárili ako nič a robili zo mňa blbku.

danica2711
15. dec 2024

rieš si vlastný život, nie cudzí

gribka1
15. dec 2024

To je nejaký nový šport starať sa ľuďom do ich životov? Každý si má niečo odžiť, s chybami či nie.

kiki68
15. dec 2024

No co, ze karma je zdarma, tak mu treba

dadka1997
15. dec 2024

Nestarat sa, kazdy nech si zije svoj vlastny zivot, vratilo aa mu to, co spravil on

svetlonos
15. dec 2024

Aha... Aj mne bolo nepriamo aj priamo povedané, že priateľka je úžasný človek ale vzrah nefunguje. A to od toho muža aj jeho mamy. Ked som zistila, prečo ten vztah nefungoval, skonštatovala som, ze ta zeny by si zasluzila vyznamenanie za vytrvalosť.
Takže on chúďatko trpel, lebo manželka z neho mala sluhu a veril, že 22 rocna sa z neho po...?
Kamošovi najviac pomôžeš, ked mu zaplatíš zopar sexeni u sakra dobrého psychologa.A bez vytiahnutie vesteckej gule ti prezradím ešte jedno tajomstvo. Pokial nepovieš cielene toho psychológia a svoj vzťah k sebe a ženám, tretia bude ešte horšia.

rozculena
15. dec 2024

pane bože už zase "Povedali by ste mu to?"

miadi
16. dec 2024

Manzelke robil sluhu a tak jej zdrhol s o 12r mladsou od seba 👍😁 a teraz tu o ċervenej čiapočke .

misanthropicdann
16. dec 2024

Ne

ivanakal
16. dec 2024

A ako si to predstavujes? Ahoj, zena ta podvadza, a on: oo dakujem ze si mi dala vediet. Naco sa staras do veci, ktore ta nepalia... Zi svoj zivot..... Alebo mas o neho zaujem ty?

zuza2252
16. dec 2024

Tak mu treba,len sa mu vracia to čo robil on keď bol ženatý...Chcel mladú má ju...Jedine že by si ho ty chcela😂

priscilla07
16. dec 2024

Určite áno, ak ste si blízky

vevebono
16. dec 2024

Poznám ženu, čo roztahuje nohy miesto platieb. Vydala sa, stále platí pi.ou. každý to jej mužovi hovorí, a on nič. Neveri nikomu, len tej svojej kur.ičke. ak ste si blízky, ja by som to spomenula, ale nehrotila by som to, že mi musí uveriť

barborachors
16. dec 2024

Nestaraj sa. Tak mu treba, nie darmo sa vravi, karma je zdarma. A povedala by som to tak este mozno bývalej zene, nech zadost učini svoje.

mysiatko81
18. dec 2024

Presne toto sa stalo teraz mne 🤔 dufam ze aj na mojho ex raz dojde..21vs34 a vraj nespokojny zo vztahom..
A po akej dobe ho zacala podvadzat? Ja by som to tiez neriesila, byt tretou stranou Vami, ono na kazdeho raz dojde.

autor
18. dec 2024

@mysiatko81 nemám poňatia po akej dobe ale viem o tom posledné 2-3 tyzdne cca .zatial stále mlčím ale mám 100 chuti mu to povedať

harrisson
18. dec 2024

Tak manželka komanduje chlapa, on ma silu odísť a ešte je za zlého... no pekne... chudák chlap

mysiatko81
18. dec 2024

Moj ex mal aferu sucasne s druhou cca pocitam pol roka, ked od nas odisiel. Pol roka ma klamal a podvadzal. Ak je to podobny pribeh bez ohladu na to aka bola jeho manzelka, len dostava co sam zasial. Ja prezivam treti tyzden peklo mojho zivota (stale pod jednou strechou, lebo mysli spodkom a oni uz ofiko parik, ale nejako sa mu nechce doriesit dieta a odstahovanie, len sa flaka po veceroch a s deckom sa pohra trochu kym si s nou pise). Taky chlap co toto urobi, si nezasluzi zlutovanie. Takze ho nelutuj v ziadnom pripade.

hefo
18. dec 2024

@vevebono Tak možno to tomu chlapovi vyhovuje, že jeho žena nepotrebuje toľko peňazí... 😉

vevebono
19. dec 2024

@hefo ale potrebuje, len sa jej nechce ísť do roboty 😂 a zadefinujme to na rovinu, jeden príjem v štandardnej rodine je málo

maryetta
19. dec 2024

To je tvoj brat? Alebo byvaly alebo?