Dobrý deň žienky, nemá niekto skúsenosti s letným táborom Wachumba Horses? Dcéra tam chce tento rok ísť lebo zbožňuje kone ale zdá sa mi že je pridrahý. Prípadne viete poradiť nejaký konský tábor pre 11 ročnú? Ďakujem.
Oprava: vo Vyšehradnom.
@rominkalm dcera bola ako 10rocna, aktivne jazdi od 8r. Cena nezodpoveda aktivitam. Jazdila 1x denne hodinu a navyse namiesto certifikovanej trenerky bola pri nej cca 13-14 rocna slecna. Nic nove sa nenaucila. Neskakali cez prekazky, max cvalali. Raz isli na vychadzku do prirody v kroku. Viac tam nechcela ist.
Pravidelne chodi do primestskeho tabora vo svojej jazdeckej skole. Takze mala s cim porovnat.
@rominkalm ahoj.. skus kuknut http://www.podborovicou.sk/detsky-westernovy-ta...
Moj syn chodi do toho arealu na rybarsky tabor a velmi sa mu paci
@nika_ke tie tábory to je celé o ničom... moje boli minulý rok v plaveckom....mali plávať doobeda aj poobede...skutočnosť bola kdesi úplne inde....Plávali len raz za deň ,aj to nie každý deň...Takže klamstvo...
@deti95060810 vďaka za info, bola som v tom, že asi len tento jazdecký tábor bol problémový. Teraz mi je jasné, že je to vo wachumbe bežná prax.
@nika_ke ach to som sklamana, dufala som, ze budu aj nejake pozitivne skusenosti. Dcera je dovolim si povedat velmi skuseny jazdec, venuje sa tomu bez prestavky uz od skolky, dokonca si uz vyskusala aj preteky. Chcela ist ale do tabora aj na noc a ziaden co by nas oslovil sme na internete nenasli. Tak teraz neviem, vsade je to prisposobene skor nejazdcom.
@rominkalm aj my sme nasli len western a tuto wachumbu, prip.nieco este slabsie. Preto ja uz takyto tabor na Sk neriesim. Zaujala ma tato tvoja tema, ci da niekto tip, ale zatial nic.
Dcera pozerava youtube videa z tabora v cechach a to sa jej pacilo, pricom ubytovanie o 4 triedy nizsie ako vo wachumbe, v stanoch, ibaze to je presne to dobrodruzstvo, co deti laka a mali by ho zazit.
@elenajezova ahoj môžeš mi prosím viac napísať ako to v tom tábore vyzerá? Chodia aj s koníkmi na vychádzku do prírody?
Absolutne neodporucam firmu Wachumba ako taku, syn bol konkretne v dennom tabore pre najmensich.Veduci su mladi a maju deti uplne na haku. Mne sa tam skoro utopil syn, lebo pri bazene je asi bezne nestrazit deti. Zhodil ho nejaky chlapec do hlbokeho bazena a nikto si to nevsimol, keby sa nevystveral cudziemu panovi na ramena a neprosil o pomoc..nechcem si predstavit ako by to dopadlo..vyjadrenie hlavnej veducej bolo, ze akurat ho nikto nesledoval..vyjadrenie riaditela ked som syna okazmite odhlasila a ziadala vratenie penazi bolo, ze mi vratia za ostavajuce dni, lebo sak tie dva co tam bol si uzil. Moj syn si urcite neuzil strach o vlastny zivot- ma 6 rokov! Vraj sa nic take strasne nestalo- tym to uzavreli. Zly pristup, nezodpovedny personal a arogantny manazment. Horsiu kombinaciu by som ozaj tazko hladala.
Podľa toho, odkiaľ ste. Moja dcérka tiež má rada koníky a jazdenie na nich. Chodí už pravidelne viac rokov po sebe do konikoveho tábora na Monty ranč nad Nitrianskym Pravnom vo Vyšehradskej pri Prievidzi. Veľmi sa jej tam páči.