Tábor na poslednú chvíľu

lollek
10. júl 2018

Ahojte,
moja 14 ročná dcéra sa rozhodla, že by chcela ísť do tábora. Povedala mi to až teraz. A tak sa pýtam, či poznáte nejaký tábor, ktorý má ešte voľne miesta? Problém nastal aj v tom, že si nieje istá či chce ísť ešte do detského tábora alebo už do “teenage”. Taktiež sme začali rozmýšľať, že s nou pošleme aj našu ďalšiu 9 ročnú. Máte nejaké typy? Vopred ďakujem.

silvi70
10. júl 2018

@lollek, určite ešte nájdeš voľné miesta. Najlepšie bude, keď sa s dcérou dohodneš, o aký tábor má záujem - je veľa tematických táborov. Nech sa dcéra trošku poobzerá medzi ponukami a podľa toho vyberajte.

kvetinka75
10. júl 2018

stačí ísť na net a táborov je veľa. Recenzie sú rôzne. To čo sa páči jednému, nemusí sa druhému. Dcéra na niektoré tábory povedala že nikdy viac a iným sa páčilo a opačne. Takže treba si len vybrať podľa zamerania.

janka2501
10. júl 2018

maju este volne miesta s dochodom zajtra do Bulharska, pozri si CK Usmev, moja cez nich ide uz 5x

lollek
autor
10. júl 2018

@silvi70 ďakujem. Pozerali sme spolu, ale všetko to boli najmä tematické tábory. Ona skôr hovorí, že by chcela zažiť ešte taký typicky detský tábor lebo budúci už asi dospie a chcela by ešte zažiť takú táborov atmosféru, ako keď bola malá.

lollek
autor
10. júl 2018

@kvetinka75 ďakujem ako som písala v komentároch asi chceme ešte detský tábor bez zamerania.

lollek
autor
10. júl 2018

@janka2501 ďakujem no ešte nieje pobalena a potrebovali by sme ešte podokupovat čo to a to nestíhame. Možno sa uvidíme budúci rok

kvetinka75
11. júl 2018

@lollek aj detské sú s rôznym zameraním. Tanečný, futbalový, podľa toho čo deti baví. Tak nech dobre vyberiete a nech sa dcérke páči.

lollek
autor
11. júl 2018

@kvetinka75 ďakujem aj ja dúfam že sa jej nude páčiť. Ako detský tábor myslela take to, že sa hrajú rôzne hry a za ne sa získavajú body... taktiež si zahrať spoonkillera a tak

michaella007
27. júl 2018

my sme tiež niečo hľadali, ale na dennej báze a tak sme našli Paneurópsku detskú univerzitu, kde je v auguste letný denný tábor, našli sme to na facebooku a takisto to majú aj na oficiálnej stránke Paneurópskej vysokej školy a tak sme sa tam prihlásili.