Tábor - Mladý záchranár v Košiciach KE

zuzula507
31. júl 2023

Nemáte niekto recenzie na tábor - mladý záchranár, cez letne tábory?

kkati
31. júl 2023

@zuzula507 moje deti tam boli pred 2rokmi a boli spokojní s programom, s animátormi...

zuzula507
autor
31. júl 2023

@kkati super a tie animátorky sa vám pozdávali,starali sa o deti, neboli veľmi mladučke?

kkati
1. aug 2023

@zuzula507 boli tušim mladšie, všetko bolo ok, jediný problém bol, že mi tam deti na konci týždňa chytili nejaký vírus a aj viac deti tam postupne vypadávalo a to aj napriek kadejakým vyhláseniam ktoré rodičia vtedy museli dávať tam zrejme dali nie veľmi zdrave deti..

nevesta1974
8. aug 2023

@zuzula507 Dobrý deň, bolo Vaše dieťa spokojné? My sme nastúpili na turnus, kt. začal včera a teda nemám najlepšie pocity zatiaľ. Moji chodia s touto organizáciou už tretí rok a boli už aj v iných táboroch, beriem, že ani počasie zatiaľ moc nevychádza, ale veľmi sa im zatiaľ nepáči....je to však len prvý deň. Ja rozumiem politike tohto tábora, aby bol cenovo dostupnejší, ale tiež sa mi zdá zostava vedúcich príliš mladá a málo skúsená....robila som aj ja v mladosti vedúcu....a žiaľ veľkú dôveru nemám. Po iné roky bolo všetko v poriadku. A výlet celodenný ste mali kam?....To ma trošku tiež zarazilo a nebola som jediná myslím.

zuzula507
autor
8. aug 2023

@nevesta1974 tak si predstavte ze aj moje dieta nastúpilo včera aj dvoch kamarátiek dcéry a niesme spokojní, kamarátka volala vedúcemu sťažovala sa, ja som mu večer písala tiež , neodpísal ale dúfam že to aspoň vzal na vedomie .Dnes som syna nechala doma, išli na celodenný výlet .Na ďalšie 3 dni ho už dám ale už teraz s kamarátkou vieme že viac určite nie.Môj syn bol v tábore vo fun parku ano bol o 50 eur drahší ale to sa nedá porovnať,povedal že už len tam bude chcieť ísť. Nieje akceptovateľné aby sa animátori rozprávali s deťmi ako sa rozprávali včera, kričali na nich a používali slová že más 10 sekúnd nato aby si odpovedal a kurnik šopa neviete byť 5 minút ticho ,nútil ich hrať hry ktoré deti nebavia to neboli hry zábavnou formou ale donucovacou , absolútne sa mi nepáčil tón hlasu animátora a jeho komunikácia s deťmi. Kamarátka sa sťažovala na to že nedávali pozor pri ceste na deti ráno keď tam všetci stáli, rodičia odišli deti behali popri ceste a animátori si to absolútne nevšimali, k deťom sa neozvali veď my sme ani nevedeli ktorí to vlastne sú.

nevesta1974
9. aug 2023

@zuzula507 takže sú momentálne v rovnakom tábore. Aj naši boli prvý prázdninový týždeň vo Fun parku....za nás 100% spokojnosť. Mám 2 deti....dcéra staršia to vzdala hneď prvý deň, včera bola u babky, ale už plače, že nechce ísť vôbec a to je ostrieľaná táborníčka. Syn, mladší ostal, ale pondelok mi popisoval veľmi podobne ako Vy. Včera to vraj bolo lepšie, ale neboli nakoniec v Zoo, ale vo hvezdárni v Medzeve, kvoli počasiu. Syn vravel, že to bolo o čosi lepšie ako v pondelok.Dnes ráno sa stretávajú pri Kulturparku....viete o tom? Som rada, že nie som sama komu sa to nepáči a zvažujem písať komentár k tomu po skončení tábora. Dcéra išla s touto org.tretí rok, také zlé to zatiaľ nebolo. Vždy volím jeden lacnejší tábor od nich a ešte aj iné, ale zjavne si treba radšej doplatiť 😔

zuzula507
autor
9. aug 2023

@nevesta1974 áno tak sú spolu v tábore, včera boli ostatné deti v hvezdárni vieme a dnes sú pred kulturparkom.Zatiaľ tam majú záchranara a učia sa prvu pomoc, robia modelové situácie takže zatiaľ super. Mna veľmi oslovil program ktorý bol uvedený na stránke, je dobre aby sa dieťa nabralo takéto vedomosti ale tí animátori ma hnevajú, dnes opäť nepozerali na deti .Tie 2 mladé baby sedeli na múriku ako ostatné deti, ani sa deťom po príchode nepozdravili no otras , a absolútne ich nesledovali. Neuvedomujú si že za nich preberajú plnú zodpovednosť po odovzdaní rodičmi. Dúfam že ich správanie k deťom bude lepšie, som zvedavá čo nám povedia deti poobede. Ale odporúčam ak nieste spokojná nečakať až do konca tábora ale napísať Schwarczovi sms alebo mu zavolat, kamarátke nedvihol ale zavolal späť.Jedine tak je šanca že dôjde k náprave ešte počas tábora.Sám v pokynoch písal že o prípadnom probléme ich treba kontaktovať čo najskôr aby ho mohli riešiť ešte počas tábora, že po skončení už žiaľ čas nevrátia a môžu už len poskytnúť vyjadrenie k situácii, a to že vám dieťa plakalo že tam nechce ísť o niečom svedči takže určite sa mu ozvite.Ja som mu napísala že sa deti po prvom dni do tábora netešia a s kamarátkou sa ozveme opäť ak bude treba.Ale samozrejme aj po skončení tábora pridáme recenzie na mamičkovské stránky.

zuzula507
autor
10. aug 2023

@nevesta1974 a vcera sa vašim páčilo? Synovi a kamarátke záchranari áno ale pri animátoroch už opäť nie, poobede mi syn posielal správu že mamka v tomto tábore berú mobily, potom že zakázali sa nám hrat, neskôr mamka už sa môžeme hrať a na záver správy mamka príď uz pre nás ,prosím, že sa nudili, smutní boli...program, samotná myšlienka tábora, kým su pri nich záchranari je super akonáhle sú s animátormi deti chcú odísť z tábora

nevesta1974
10. aug 2023

@zuzula507 nie, nepáčilo ☹ náš mobil nemá, dcéra nakoniec už ani nechodila. Syn dnes bol naposledy, smutný išiel ráno tam, ale nejak som ho presvedčila, zajtra už ho nedávam, budú s babkou a poobede už cestujeme na predľžený víkend. Určite p. Schwarczovi napíšem mail, kde tábor zhodnotím, aj keď to tento týždeň už nezachráni, moja kritika bude namierená žiaľ hlavne na animátorov/ vedúcich. Mrzí ma to, za 4ri roky je to naša najhoršia skúsenosť.

zuzula507
autor
10. aug 2023

@nevesta1974 tak to mrzí aj mňa, ešte keď ste to platila 2x, mne keby dieťa odmietlo ísť úplne by som žiadala o vrátenie peňazí. Môj syn chodí s kamarátkou + tám ma ešte dalšiu kamarátku, čo je naša záchrana , tým že sú spolu to sķôr vedia vydržať ,sa aj vzájomne zabaviť , ak by mal ísť sám, neviem či by som ho presvedčila. Obaja tiež namietali po 1dni že už viac nechcú isť ,ten deň bol fakt najhorší , 2deň sme ich nedali, 3mali zachranárov tak to sa synovi páčilo že sa naučil podať prvú pomoc aj ten záchranar sa mu páčil, no a dnešný deň sa naštastie až tak nesťažoval boli v záchranke a hasičskej stanici tak tam sa mu páčilo, s vedúcimi boli tým pádom asi pomenej tak asi preto .Zajtra sú na Alejovej majú prísť policajti to sa synovi bude páčit, majú sa tam kde vyhrať tak snáď im to tí vedúci zajtra už veľmi nepokazia a deti to už s nimi vydržia . Čiže za nás sa program synovi páči ale na vedùcich dáme určite negatívne recenzie aj my, naozaj sme z nich veľmi, maximálne sklamaní