Prvýkrát v detskom tábore

janinah
4. jún 2012

V akom veku ste dali prvýkrát dieťa do detského tábora /nie denného/? Rozmýšľam,či dať do tábora 6r. syna,budúceho prváka a bude tam aj 17r.dcéra ako pomocná animátorka...napíšte pozitíva aj negatíva, s ktorými ste sa stretli....ďakujem.

jolinka
5. jún 2012

moja dcera tak bola na necelych 6 rokov detskom tabore...ale bol to maly rodinny tabor, dokopy asi 15 deti, boli tam aj jej 2 sesternice, a dobre bolo, pacilo sa jej..ale na bezny velky tabor by som ju nedala, asi by to nedala.

ale zalezi na dietati, trebars ked bol tvoj syn v skolke v prirode a zvladol to. mohol by zvladnut aj tabor. To ze ma tam velku sestru je samozrejme velky plus. Musis podla jeho povahy, ci je smely, spolocensky, rad nadvazuje kamaratstva, alebo je tichy, nesmely ...to ti tu nik neporadi, najlepsie poznas syna ty.

mummy01
5. jún 2012

@janinah mozem ti akurat napisat ze ja som bola v tabore ako 6 rocna,vtedy sa chodilo na 3 tyzdne.....pametam si ze som kazdy vecer plakala za mamou,nechutili mi tam jogurty a este na to ze posledny tyzden som lezala na izolacke lebo som bola chora.....
Ale teraz sa asi nechodi na tak dlho a ak tvoj syn je spolocensky a je nebojacny tak by som ho v pohode dala.Moju dceru by som napr.nedala lebo ona by sa tam od smutku utrapila,je citliva a introvertna,takze to naozaj zalezi od povahy dietata.

czechzuzanaba
11. júl 2012

@janinah Me nasi posilali na tabory kazdy rok, taky na 3 tydny, jak psala @mummy01 a ja jsem to milovala 🙂 Prvni dni byly takovy seznamovaci a nez ty 3 tydny ubehly, akorat se vsichni seznamili a zkamaradili a byl konec. Fakt zalezi na povaze ditete bych rekla, ale kdyz tam bude mit starsi sestru a neni to vylozene mamanek, tak bych to mozna i zkusila 🙂

digysa
13. júl 2012

@janinah Ak tam bude aj 17 rocna sestra, tak by to nemal byt problem. Osobne by som svoje deti v tomto veku do tabora nedala. Pre mna je to prilis skoro.

renca3
17. júl 2012

@janinah - syn bol teraz 1. krat ako 8-rocny na 2 tyzdne. vsetko bolo fajn. to je tak akuratny vek. vlani by mu to asi este robilo problem.
sestra tam bude, ale bude jeho veduca? vie sa sam osprchovat, co si obliect a pod.? zalezi od povahy dietata, nakolko je samostatne a disciplinovane. ak este nepresiel 1. triedou..... neviem.

janinah
autor
17. júl 2012

nakoniec syn chodí už druhý týždeň do denného tábora,a urobila som dobre,že som ho ešte nedala do "normálneho" tábora,ešte by to celkom nezvládol a mamka by mu chýbala,on mamke samozrejme ešte viac 😉 dcéra v tomto termíne šla inam,čiže by tam s ním ani nebola,takže sa to takto poriešilo.....inak kto má malé dieťa /ktoré ešte samo doma nenechá/,pracuje a nemá babky,dedkov,tak poriešiť dva mesiace prázdnin je riadna fuška 😒

rodinnevikendy2
18. aug 2012

@janinah Ahoj, vsetko zalezi od dietata, ako je vyspele a ako zvlada kolektiv deti a odlucenie od rodicov.
My sme mali aj 5 rocne deti a zvladli to super, mozno iba pri zaspavani sme ich museli podrzat za rucku a precitat rozpravku, inak super.Musi to zvazit kazda mamina.

rodinnevikendy2
17. máj 2013

Denny zazitkovo rozpravkovy tabor pre najmensich SMOULKOVINY
https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/rodinne...

tatana01
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwetka1
2. jún 2015

Ahojte baby, ja som minulí rok dala 6 ročné dieťa do tábora s organizáciou Žabky. Je to tábor špecializovaný, ako tomu oni hovoria - pre prvotáborníkov 😎 a teda deti, ktoré pôjdu do tábora 1x. Môj malý bol spokojný, páčilo sa mu. V tábore bolo super prostredie, lebo mali málo detí a bolo tam viac vedúcich, takže som bola trošku kľudnejšia. Náš malý je šibal a ja som veľmi rada, že to parádne zvládol a opäť by som vsadila na toto združenie, keďže mám s nimi a ich prácou veľmi dobrú skúsenosť. Toho roku, ak by ste to hľadali robia tábor Scooby doo 😉

zanet63
8. okt 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

juj, mne sa to zda este skoro, dat 6 rocne do tabora na tyzden ..

iwetka1
8. okt 2015

Ale zabkovske tabory su ine.tento rok v scooby doo bolo dvadsat deti a desar dospelych,takze je to take individualne a rodinne..

lauricka
18. júl 2024

@mummy01 tiež som išla hneď po prvom ročníku. Dieťa je malé na to, podľa mňa. Museli by byť perfektní vedúci, ktorí sa im fakt venujú. Ja som to tam nejako vydržala, prežila, ale že by som z toho niečo mala...to moc nie.