Ahojte,
počuli ste už niekto o náučnom tábore v Atlantis Science Centre v Bratislave ? Na Zľavomate (http://www.zlavomat.sk/zlava/96839-denny-naucny...) som našla výhodnú ponuku, no stále váham. Budem vám vďačná a všetky vaše tipy! 🙂
Ďakujem
Zuzka
Ja som tam bola pred mesiacom s deťmi ZŠ, bolo to celkom zaujímavé, ale 2 hodiny nám tam stačili. Nie je to také krásne ako na obrázkoch(budova je stará, WCká napr v dosť zlom stave), ani tam nemali nejakých extra animátorov. Slečna od tej faraonovej hrobky bola vyslovenena deti nervózna, stále ich okrikovala, hoci neboli zlé. Druhý pán sa zakoktával, bolo to divné 😅 Možno majú na leto lepších animátorov a ak je program na každý deň, tak by to mohlo byť aj zaujímavé. Zhrniem - ak nemáš kde dať dieťa a pomôže ti to, isto to nebude zlé a za tú cenu v pohode. Ale nečakaj, že je to také, ako to opisujú.
Inak, vonku majú ešte preliezky a zvieratká. 😉 🙂
Ahojte, neviete ci este funguje centrum v Ba? Neviem sa k tomu dopatrat. Este ma zaujalo Aurelium, ale pisu az od 8 rokov, ja mam doma este krpcov, ale velmi by sa im to pacilo. Dakujem.
ahoj, boli sme v Atlantise zrovna tento víkend. je to tam zaujímavé a kebyže mám väčšie dieťa rozmýšľam aj nad táborom. veľmi sa tam páčilo malému a aj mne. 😉