Poradíte denný tábor v Žiline?

eraa
20. máj 2014

ahojte Neviete mi poradiť dobrý denný tábor v Žiline cez letné prázdniny, kde by ešte mohli mať voľné miesta? DAKUJEM

nedielka
20. máj 2014

http://ozstopy.wix.com/kicko#!tabory/c3t4 odporucam, velmi mile animatorky.

vixi
13. apr 2015

Dakujem aj ja za tip 🙂

judy99
16. jún 2015

Ahoj,viem ze nezvycajna otazka ale zhanam jednu animatorku,viem len ze sa vola Viki a ze nieje zo slovenska a ma 22 rokou no a je zo Žiliny.Nepoznate ju prosim niekto?

dandych
22. jún 2015

Dávame Vám do pozornosti letný tábor (Stretnutia Vesmírnych priateľov) v našom materskom centre. NEZÁBUDKA,Žilina-Jarná č.20 vid foto.Tešíme sa na Vás,kontakt 0902 355 592

christinelka
27. máj 2016

Skus tento link http://www.zilina-jazykova-skola.sk/denne-letne... moja dcera tam bola uz niekolkokrat a nemoze si vynachvalit

hettinka
30. jún 2016

Dcéra (14r.) bola na prímestskom tábore v jazykovej škole Viveus so zahraničnými lektormi, ráno bola angličtina, popoludní pohybové hry (take skor bojové umenie, sebaobrana), časť mali vovnútri, časť v parku a časť v telocvični. veľmi si pochvaľovala a tento rok chce ísť zasa, hoci nie je veľmi "táborový typ". Majú malé skupinky detí podľa veku a obedy boli hoteli Gold, veľmi chutné.

Pre malé deti robí tábor aj KONGO, ale či je ešte voľno, neviem.

Syn ide tento rok na Detskú univerzitu, ale tam voľné miesta sú za pár minút preč, tento rok som sedela pri nete, ked spustili registráciu a dalo sa prihlásiť asi 8 minút a bolo plno.

zarubnicka22
17. jún 2017

Toto sa mi javí ako tábor šitý na mieru pre vašu otázku. Denný prázdninový tábor Hravá atletika ROSLY - pre rodinu s bežným rozpočtom. Majú dosť veľkú kapacitu, tak ešte sú volné miesta http://rosly.sk/

evittam
17. jún 2017

@zarubnicka22 My sme vcera potvrdili prihlášku.😉

maryem
6. júl 2017

@evittam už máte s nimi nejakú skúsenosť? Aký majú program? Rozmýšľam, ale neviem.. mladšia zas nie je tak fyzicky zdatná🙂

evittam
6. júl 2017

@maryem Nie, ide prvy rok. Ved tam n ic take nepotrebuje. To je len pohybovo zamerany tábor...

maryem
8. júl 2017

Áno, vyzerá to nenáročne, čo s výbavy týka. Len nikde nič konkrétne nevidím, preto sa pýtam. Väčšinou majú tabory aspoň rámcový program uvedený.@evittam

evittam
8. júl 2017

@maryem No neviem. O žiadnej "výbave" neviem.

zarubnicka22
30. júl 2017

Bolo super, mojim deťom bolo ľúto, že im turnus už skončil - radi by zostali. Pred táborom nám poslali všetky potrebné infošky. Asi kvôli ich osobnému prístupu, fajn komunikácia. Fakt premyslený tábor kvalitka a ešte za takú nízku cenu. Spokojnosť skvela nad očakávania. Dokonca aj dobre obedy. Som rada, že som ho našla. Dúfam, bude aj budúci rok. Tu majú článok, kde sa zmieňujú aj o "výbave" http://rosly.sk/ako-pripravit-dieta-letneho-den...

hettinka
31. júl 2017

syn bol tento rok v prímestskom tábore vo VIVEUSe, je to s angličtinou so zahraničnou lektorkou a pohybovou prípravou ... veľmi sa synovi páčilo, aj ked podla mňa, kvalita išla za posledné roky trošku dole a cena hore ☹.
Pred pár rokmi bola staršia, vtedy to bolo 2 týždne za nejakých 180€, teraz týžden za 114€. V letákoch sľubujú 6 detí na lektora, oni boli skupinka 11 detí + 2 lektorky, jedna slovenská, jedna zahraničná. Ale deti neboli v rovnakom veku, ale zmeska od 8 do 13 rokov ... čo sa isto musí odrážať aj na úrovni angličtiny (ved to je od druháka po siedmaka!). Podľa mňa mali deti radšej rozdeliť na 2 skupiny a lektorky sa mohli pri nich striedať.
Staršiu dcéru tento tábor veľmi posunul v AJ, rozhovorila sa a naozaj sa tam veľa naučila. Vtedy mali so slovenskou lektorkou extra časť, kde sa učili nové veci, každy den iná téma a brali aj gramatické veci. Takže skutočne to bolo o angličtine, nie o hraní sa.
U syna mam dojem, že si skôr len zopakoval to, čo sa naučil v škole, zapísané nemal nič, povedal mi asi 3 nové slovíčka. Čo hodnotím pozitívne je hravá forma a kamarátsky prístup lektorov, že vedeli deti zaujať a nenudil sa ani môj dosť aktívny syn. Športová časť syna bavila, on rád športuje, tak sa do toho tak vložil, že mal až svalovicu 😅 Takže moje očakávania ohľadne angličtiny tento tábor až tak nesplnil, synovi sa však páčilo veľmi, čo je asi podstatné.

hettinka
31. júl 2017

@evittam už ste po tábore? Napíš, ako bolo... Tento rok to už nestihneme, ale pre budúci rok zháňam tipy na prímestské tábory v ZA.

evittam
31. júl 2017

@hettinka Ešte nie.

evittam
31. júl 2017

@zarubnicka22 Dik za info. No a veď preto som písala,že neviem o žiadnej extra výbave
😉

maryem
31. júl 2017

@zarubnicka22 Dakujem za info aj ja. My sme uz s tabormi asi.. asi skoncili. Aj ked este taky tyzden by som potrebovala vykryt, ale to uz mam aj 6-rocne dieta, tak neviem, ci by to zvladlo. (a vlastne, ci take male beru). Pocula som od dievcata, co tam bolo, ze ozaj dost narocne na pohyb, v konecnom dosledku aj ten nazov taky je..
Aky mali deti program: co rano robili, poobede, mali aj taky kludnejsi rezim ci vsetko islo o sporte..? Dakujem.

lubko889
19. sep 2017

tam by som nič nehledal.

evittam
23. sep 2017

@maryem Syn bol spokojný. Normalne všetko v pohode zvládol. Žiadny problém. Dokonca sj jeho "gulatejsi" spolužiak. 😉 Žiadnu výbavu navyse nebolo treba.

sisiska
24. júl 2018

obnovujem túto tému, lebo mám aktuálne podobnú otázku ako autorka príspevku spred pár rokov...aký tábor by ste odporúčali v Žiline? viem, že už je veľa táborov plných, ale určite sú ešte aj s voľnými miestami a potrebujem ešte pre dcéru nejaký nájsť...