Ahojte, syn ešte nebol v noci bezo mňa. Myslíte, že by som ho mohla nechať dlhšie na návšteve u starých rodičov samotného. Teda aby to skúsil mal nové zážitky, osamostatnil sa. Ako reagujú vaše deti na pobyt u príbuzných na dlhší čas?
@hedamaria pokial to nie je novorodenec, tak urcite mozes. ved su to stari rodicia, nie nejaka pani z ulice. bud su to tvoji alebo manzelovi/priatelovi rodicia. a vo velkej väcsine znasaju deti odlucenie od rodicov lepsie ako rodicia samotni 😉 inak synovec bol ako 3 rocny s dedkom a jeho priatelkou za nami na 10 dni - bolo super. cely tyzden si na mamu ani nespomenul, az posledne 3 dni pred odchodom sa tesil domov 😉
môj starší syn bol prvýkrát preč na noc bez rodičov ako 5-ročný,mladší už ako 3-ročný a užívali si to úžasne,to ja som bola tá,ktorá bola na nervy a na prášky. 😀 😀 😀
No ja som matka roka a moj maly bol prvykrat na noc u nasich, ked mal styri mesiace 😅 🙂 Uz som nekojila, zvladol to bez problemov, ja som si trochu poplakala. Od cca jedneho roka si ho nasi pravidelne beru na vikend na chalupu, tak raz za mesiac. Maly ma teraz dva a je to jeho najolubenejsie miesto, babku a dedka zboznuje, obaja sa mu naplno venuju. Takze ja v tom nevidim problem. Parkrat spal uz aj u nich v BA v byte, tiez bez problemov. Kedykolvek potrebujem, tak mi ho postrazia, je na nich zvyknuty a odporucam to vsetkym. Ja sa necitim nenahraditelna a jedina na svete, ktora sa o maleho moze starat. Nikdy neviete, kedy sa vyskytne situacia, ze jednoducho MUSITE dieta niekomu dat (zdravotne dovody a pod)
@ava11 Pises mi z duse! My sme na tom rovnako, maly od malilinka nemal problem byt u jednych alebo druhych st.rodicov. Raz za cas si ho beru na cely den a noc. Maly tam je rad, babky si ho uziju a my s priatelom mozme niekam vypadnut von. Navyse obaja stari rodicia byvaju tak 5minut od nas autom. Tak aj keby cokolvek bolo, tak som za par minut u nich 🙂
Malý bude mať 6 rokov a je dosť na mňa naviazaný, ale určite to zvládne. Ďakujem.
urcite to zvladne.... uz je velky, treba mu to len vysvetlit a prízvukovat ze na druhy den prides, a pripadne mu dones nejaku obľúbenú vec... alebo mu do tašky pobal nieco tvoje... urcite to zvladne a bud si ista ze lepsie ako ty 🙂
o akom starom dietati pises? ak ma rok, tak este mozes pockat, ak 15 tak najvyssi cas 🙂