Ahojte, ja som už zúfalá, potrebujem pomoc. Nemáte niekto prosím vás nejaké nápady na niečo tvorivé pre deti do tábora? Že by sme si vyrobili.
Ďakujem
@gir veď to že som popozerala a nič zaujímavé som nenašla
Aké veľké deti, koľko detí, má tábor nejaké zameranie, koľko by mala táto aktivita zabrať ? 🙂
@lindous deti do 12 rokov (cca 30) aktivita by mala trvať približne 3 hodiny
syn keď bol v tábore tak si prvý deň vymýšľali meno pre team a potom kreslili teamovú vlajku a tričko, trvalo im to celý deň
Skús pozrieť, či by ťa nezaujalo niečo na štýl Makedo 🙂 sú to časti stavebnice, pomocou ktorej vieš vytvoriť úplne čokoľvek z odpadu - kartónov, obalov od vajíčok, roličiek od toaleťáku, prípadne fliaš... proste podľa toho čo máš k dispozícii 🙂 viem si predstaviť, že originál spájacie časti tej stavebnice vieš v tábore nahradiť proste lepiacou páskou, samoviazacími "eskapáskami" a lepidlom, namiesto pílky a dierkovača normálne nožnice a už chýba len dobrá téma a kreativita detí 🙂 na workshopoch sa nám s tým decká vedia pár hodín prehrať, väčšinou to začne domom, potom ku tomu pridajú auto, nejaké zvieratko, kvetinky atď. až je z toho celé mestečko, môžu to pokresliť, použiť farebné papiere.. je to super na prácu v skupinkách, musia komunikovať a dohodnúť sa kto čo bude robiť 🙂
Pozri Printerest, je tam toho veľa.