ahojte, viete poradiť niekto na Slovensku nejaký letný tábor pre 10-ročného chlapca? Dva alebo tri roky po sebe bol v Twistove, ale už sa tam nudí, takže tam nechce ísť. Pozerala som aj Chachaland, ten vyzerá ok, ale termín zahrňuje dva víkendy, čo mi prázdniny moc nerieši. Tralalandia je zase neskutočne drahá. Tábory od Cevermu ma veľmi neoslovili. Chcela by som sa zmestiť tak do 200,- EUR aj s dopravou, cca na 9 dní, ideálne ak by malo zariadenie bazén. Toto všetko nám Twistovo spĺňalo, až na to, že ten program je asi stále rovnaký. Máte niekto niečo overené, s príjemným prostredím a ubytovaním, kam sa vaše deti rady vracajú?
@erikabar Vyborny tabor je na Myjave v krasnom prostredi medzi horami, maju aj bazen /nafukovaci), ale moja dcera tam bola minuly rok a nekupali sa, lebo bola pocas celeho pobytu zima. maju tam kopec programu, deti si kazdy den vyberaju, co chcu robit, program nie je fixny , strava je celodenna, pobyt trva 10 dni a cena je okolo 190 eur. Akurat sa tam musite sami dopravit. Moja dcerka tam bola velmi spokojna a ide aj tento rok.
pozri www.fantazia.eu
@alusha To je to, že to Twistovo je super, len ja sa mu nečudujem, že už sa mu tam nechce, keď to tam už pozná... ale čo sa týka areálu, animátorov, komunikácie, manažmentu (pani Voštinárová), odchodov, príchodov - všetko paráda, dokonca tam malý nestratil ani jedinú ponožku 🙂 Akože naozaj veľmi profesionálny prístup, malému sa tam stal úraz - vybil si predné zuby, lebo sa šmykol keď sa bláznil s dievčatkom pri bazéne a poisťovňou to nebolo uznané ako úraz s trvalými následkami /no neviem, keď si niekto poškodí TRVALÉ zuby, tak asi natrvalo/ no a pani Voštinárová sa zachovala naozaj úžasne a dohodli sme sa na kompenzácii ďalší rok, keďže som za dorábanie zubov platila.
Osobne by som odporúčala práve tento tábor a aj by som tam malého dala a veru neviem, či po všetkých tých recenziách, ku ktorým som sa dopracovala, ho tam nakoniec predsa len zase nepošlem...
Inak díky baby zatiaľ, popozerám aj tie ostatné tábory - Len @jaja1979 za tú cenu som myslela už aj s dopravou...
Ahoj, moja bola V lete tu a už sa nevie dockat, kedy pôjde zas
http://festivalpan.sk/letny-tabor/2014/
Nenudila sa ani chvilu 🙂
Stal 175 eur...ale to dostali nejakú dotaciu...ináč 200 e vraj...Na 10 dni
www.tabor.sk super tábor pre decká :D odporúčam
tábor pre menšie deti, tiež odporúčam, animátori sú celý deň v rozprávkových a stredovekých kostýmoch :D http://www.tabor.sk/index.php/tabor/tabory-pre-...
Kukni cestovní kancelář Slniečko.Mají perfektní tabory.A na doporučení mojí kamarádky tam chci dát dcerku taky-jela by poprvé 🙂