Doteraz som dala syna cez Bombovo,aj Wachumbu . Chceme mu tento rok objednať aj tretí tábor- zaujala ma Fantázia. Bolo tam vaše dieťa? Ak áno, bolo spokojné?
Áno, moje deti boli tiež a páčilo sa im tam.
@jaga18 to je super,majú všetky turnusy naplnené okrem posledného.Tak sme vypísali prihlášku a uvidím,či sa ozvú.Program veĺmi bohatý ,ale odrádza ma,že si samé deti rozhodujú každý deň čomu sa budú venovať a je tam aj možnosť hrania sa na x boxe a PS...a práve to by som nechcela.Hrať sa môže aj doma.Chcem aby sa ram venoval iným veciam.Snáď sa bude dať pohovoriť si s animátorom,aby ho do tejto skupiny brali len v obmedzenom čase. 😁
Fantazia na Myjave? 11r dcera tam bola pred tyzdnom na 5 dni (škola v prirode) a velmi chvalili, mali dobru stravu, vyslo im nie moc dobre pocasie no napriek tomu mali rozne vnutorne aktivity, kruzky, sutaze.
Ono tie aktivity striedajú, nikoho nenechajú pri x boxe celý čas. Naši keby mohli, boli by len pri filmarskom krúžku alebo pri koňoch.
moj syn tam bol minuly rok mal 11. jeho kamos tam bol uz 2 x a boli fakt spokojni. kazdy den pridavali fotky z aktivit. pojdu aj tento rok. tiez idu na posledny. neoj nebude sediet len za x boxom.
Ako hodnotili deti ostatne tabory? Pacilo sa im?
To je ten pan z Nitry myslím. Naposledy boli niekde pri Myjave. Moje deti tento tábor milovali, chodili tam pár rokov. Určite odporúčam 👌👍