Ahojte. Potrebujem rozhovorit dceru anglicky, pred nastupom do skoly v zahranici. Poradite prosim? Rozmyslam nad tabormi, ale jedine s anglicky hovoriacimi detmi, lebo inak bude komunikovat slovensky. Cize ak poznate tabor v zahranici, rodinu, lektora....ocenim akukolvek dobru radu. Dakujem. Thea
za mesiac sa nenauci anglicky, bezne deti ktore pridu do skoly v zahranici sa naucia komunikovat (dohovorit aj nespravne) do 6mes. a okolo roka uz vedia plynulo. Aka je stara? za ten mesiac ako radi sintra by bolo najlepsie nejakeho lektora ale myslim by bolo lepsie aby aj vedel sk, aby jej mohol vysvetlit o com rozprava, lebo ked bude lector vediet len anj, tak nebude chapat ked nevie ani zaklady. ked je dieta este v skolke nerob si starosti, zo zaciatku bude tichsia len pozorovat a do roka sa rozrozprava, tam deti este nerobia rozdiel. Hrat na ipade anj hry pre deti predskolskeho veku, pozerat tv, pustat dookola posnicky na youtube, -nursery rhymes, .. bola som uz starsia, ale tiez som tak zacinala.
ja som prisla do zahranicia o dost starsia a do roka som vedela perfektne, neboj nic ked ma len 8 rokov to za par mesiacov bude komunikovat bez preblemu.
Intenzivny jazykovy kurz one to one s native speaking lektorom. Vzhladom k jej veku sa mi to zda najoptimalnejsie riesenie. Co ju das na mesiac niekam do tabora? Najviac sa ja tak nauci v tom zahranici. A deti sa ucia velmi rychlo.