Jazykové pobyty Fromglobe

23. nov 2023

Mate niekto s nimi skusenosti? Pripadne viete odporucit niekoho overeneho a seriozneho? Hladam pobyt pre 10-11+ rocne dieta v anglicku. Dakujem

figurka1985
12. mar 2024

Ahoj. Prosím ťa, zistila si niečo? Práve som narazila na túto agentúru a rozmýšľam,že by to bola super príležitosť pre 10 ročnú dcéru. Budem rada,ak napíšeš skusenosti

autor
13. mar 2024

@figurka1985 nie, nezistila som nic, tu sa mi nikto neozval a ani google nepomohol. Ja som s nimi volala a teda program, cesta tam - spat, kontakt s rodicmi pocas pobytu atd znie naozaj super ale obavam sa aby neslo o nejaku podvodnu agenturu, predsalen ta cena za pobyt nie je par €. Tento rok to uz nestihame, tak buduci by som chcela ale asi nie cez nich, skor nieco overene

figurka1985
13. mar 2024

Na googli majú ale veľa dobrých recenzií. Neukázalo ti to?

autor
13. mar 2024

@figurka1985 nasla som nieco a je otazne ci su to realne recenzie, rada by som nasla niekoho kto ma osobnu skusenost

denisa821
2. aug 2024

Ahojte. My sme tiez velmi zvazovali, lebo sme sa obavali. Nasa dcera bola tento rok cez nich na pobyte. Uz mame vyplnenu prihlasku aj na buduci rok. Nemame to s cim porovnavat, lebo s inou agenturou sme nikdy neboli. Ale za mna ako rodica, od prveho kontaktu az doteraz uplne super. Dcera je uz skoro tyzdne doma a je v kontakte s detmi aj s leadrom. Ak vas zaujima nieco konkretne, kludne sa pytajte.

autor
2. aug 2024

@denisa821 super, dakujem za recenziu. Kde presne bola?

denisa821
2. aug 2024

Bola v Dubaji. Buduci rok mame zatial objednane grand canariu.

luseta2000
13. okt 2024

@denisa821 ahojt ja má. 13 ročnú dcérubud leto 2025 zvažujem Anglicko pre nu. Iba sa chcem spýtať AKO DOPREDU TREBA OBJEDNAT CI NÁHODOU nemajú aj zlavy ako vychádza to cez 2500 co.mi .pride strašne veľa..ale je pravda ze sú dobri

denisa821
14. okt 2024

@luseta2000 ahoj.Viem, ze mali fitst minute zlavu v lete.My sme objedvalali este v auguste kanare. Objednat je lepsie cim skor, lebo niektore turnusy uz maju plne.Treba im napisat, alebo zavolat a oni fakt vsetko vysvetlia a aj odporucia.

sashulla
23. nov 2024

Je rozdiel skupinový pobyt so slovenskými deťmi alebo individuálny pobyt s detmi zo zahraničia. Ak má byt v skupine Slovákov tak to môže ísť do anglického tabora na Slovensko za oveľa menej peňazí. Ak chceš aby naozaj zabrala v jazyku a aby nabrala skúsenosti tak určite individuálny pobyt. Napíš mi IP. Ja som ako dieťa bola na takomto pobyte.🙂 a hlavne ak hladate agentúru pozerajte kedy vznikla, ako dlho je na trhu...

sashulla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz