Ahojte.Prosim Vas viete mi poradit detsky tabor pre obezne deti?Krstny syn ma 10 rokov a je z neho poriadna bublina. Dakujem.
Hej v castej je to super
kaslite na nejake tabory a venujte sa mu doma, zdrava strava a pohyb, ake jednoduche
V castej ho naucia pravidelnosti. Pohybu a doma to staci dodrziavat. A chalana isto potesi ze v tom neni sam..
nechapem.... autorka sa spyta, ci su nejake tabory, a odpise sa, ze ma ostat doma a tam sa mu maju venovat.... to sa tusim ale nepytala... och, ludia 😠
dcérine 2 spoluž. boli v Ľubochni - asi 12 km od Ružomberka
Dakujem vam velmi pekne.
Hladam hladam v googli nejake tie tabory a nemozem nic najst. Taborov je vela. Keby ste mali presnejsie adresy alebo kontakty bola by som vdacna.
však pozri Ľubochňa - tam je aj diabetologicky ústav. číslo nájdeš - zavolaj, opýtaj sa. ale asi niečo robia, keď tam boli 2 dcérine spolužiačky - dievčatá sú 4 tr. ZŠ. A hlavne pomohli....
Skus ozdravovna...
A podarilo sa im tam aj schudnut?
@mamickajanka myslim, ze ako komu, ale urcite stoji za to to vyskusat
Ani tie zdanlivo "od veci" rady nie sú na zahodenie, pretože chlapcovi zrejme nepomôže len niekoľkotýždňový pobyt na redukciu hmotnosti, keďže príde domov - do prostredia so zlými stravovacími návykmi... Aj rodičia by sa mali posnažiť o nejakú aktivitu v tomto smere. Jedno liečenie nemusí problém vôbec vyriešiť.
@lorela v tomto mas uplnu pravdu.. najviac zalezi na domacom prostedi.. keby mu davali doma papat vecer uz len zeleninu a trosku schovavali sladkosti tak nikdy dieta obezne nmoze byt.. trosku treba nasmerovat tie deti na zdravu stravu
urcite viem odporucit denny aj pobytovy tabor v Samorine, kusok od BA v Hoteli Kormoran - Kormoranik. Pestry program, nadherna priroda, a hlavne ze o deti sa staraju pedagogovia a skuseni a animatori. Cena je tam takisto velmi prijatelna, hlavne ak si clovek porovna ze ubytovanie je v 4*hoteli a takisto aj stravu zabezpecuje hotel. V parku je mnozstvo sportovisk a deti naozaj su v prirode aktivne nie len vysedavacky. Nie je to nezvladnutelne ale urcite pomoze k tomu aby mal viac pohybu a radosti spolu.
Na pobytovy teraz maju zlavy na https://www.zlavomat.sk/zlava/576501-sportovy-t...
alebo viac info na ich stranke.
@airaw ked už nič nepomaha a dieťa je zavislak hlavne v škole pašuje sladkosti od detí.
@henika32 myslím že Biela Skala v Častej také organizuje