Detský tábor CK Vida Nerf - skúsenosti

miskaaa89
20. máj 2023

Ahojte . Prosím máte skúsenosti s touto cestovkou ktorá robí detské tábory? Konkrétne tábor NERF...za akékoľvek info vám budem vďačná 🙏

nikolcheck
30. júl 2023

8-ročný syn, bol 1x v tábore, 1x sám od nás, pochvaľoval si, areál je pekný, ubytovanie čisté, ihrisko, hojdačky, preliezky, mali chatky 2 poschodové, 8 detí v 1 chatke, animátor bol pri nich, kým nezaspali.
Každý deň mali hry a strieľanie s Nerf pištoľami, rannú rozcvičku, raňajky ako bufetové stoly, obedy, večere - nakladať si mohli sami, koľko chceli a vraj sem tam dostali banán, jablká, 1x dezert.
Jesť mali, čo mi spomínal - maďarský guláš, ryža maso, omáčka, zemiaky s masom, rezance makové aj orechové, polievku zeleninovú, na ranajkach salamy, sunku, cerealie, zeleninu, kakao, caj, dzus,
1x opekali, mali rôzne súťaže a aktivity - vodné hry, streľba zo vzduchovky, diskotéku, 2x celodenný výlet, splav Hrona na člnoch a streľba v laser aréne vo Zvolene, potom lanový park v Martine a nejaký detský sen areál, kde skákali.
Nespali pod holým nebom a neboli na kúpalisku, kvôli daždivému počasiu.
Kvôli zmene programu mi volala animátorka, či súhlasím s iným výletom.
Urobili im náhradný program.

Maľovali si na tvár, hrali karty, súťažili, 1x kukali spoločne film.
Telefóny mali schované u animátorov, dostali ich iba večer na hodinu, čo sa mne páčilo najviac.
Syn je alergik, každé ráno mu pani zdravotníčka dala liek aj sprej.
Za mňa spokojnosť, synovi sa páčilo, nesťažoval sa na nič, našiel si kamošov, nič sa mu tam nestalo.
Budúci rok chce ísť opäť na Vida Army alebo Viva la Vida do Tesárov.
Za nás CK Vida tábor Nerf odporúčam.