Denný tábor zameraný na španielsky jazyk

kulumulu123
6. apr 2019

Zdravim maminky chcela by som sa opytat ci by bol ,zaujem o Denny tabor zamerany na spanielsky jazyk pre deticky vo veku 5-10rokov v bratislave cez prazdniny v auguste? Je realna moznost takehoto tabora len je potrebne aby sa nazbieral minim.pocet deticiek. Ak ano prosim napisete vek dietatka a pocet deticiek. Mozna zlava pre surodencov resp.kamaratov prihlasenych spolocne☺

sofia1
6. apr 2019

@kulumulu123 Aká by bola cena a kde by to bolo?

kulumulu123
autor
6. apr 2019

@sofia1 cenu zatial neviem ale asi ako ine denne tabory predpokladam okolo cca 130e/tyz, v ba Este presne neviem kde. Ide o to ze to robi niekto iny nie ja. Ja by som tam velmi chcela dat dceru Len udajne o spanielcinu je velmi slaby zaujem, takze ak by sa nazbieralo viac deticiek tak tabor otvoria. Je pochopitelne ze pre 2-3deti tabor neotvoria.... tak by som Bola rada keby sa ozvali mamicky ktore by mali zaujem, ja to mozem posunut dalej ale konecna dohoda je medzi Vami a organizatorom.

sofia1
6. apr 2019

@kulumulu123 ok tak ak by si nieco vedela daj vediet.moja dcéra by mala záujem.

kulumulu123
autor
6. apr 2019

@sofia1 ok super dakujem ☺

kulumulu123
autor
6. apr 2019

@sofia1 Este sa chceme opytat dcera ma kolko rokov? Vie trosku po spanielsky alebo je uplny zaciatocnik? Dakujem urcite budem zistovat ako to je ci sa tabor otvori a dam vediet kontakt priamo na organizatora ☺

sofia1
6. apr 2019

@kulumulu123 pisem správu

kulumulu123
autor
7. apr 2019

@sofia1 dakujem pisem IP naspat ☺

gabikababika
8. júl 2019

@kulumulu123 Ahoj je to v Auguste realne?

kulumulu123
autor
9. júl 2019

@gabikababika ahoj chcela by som Len sa musi nazbierat dost deti mas zaujem? Budem tam tento tyzden volat tak uvidim ☺