Dobrý deň neviete kam sa obrátiť...dcéru som prihlásila do tábora má ísť o mesiac,zaplatila som ho a zlomila si ruku...písala som o vrátenie peňazí,žiadajú odo mňa lekárske správy že až vtedy mi vrátia peniaze? Majú NATO právo? Kam sa obrátiť dakujem
A podľa čoho oni majú vedieť,že si nevymyslas?
Im bude stačiť aj potvrdenie od lekára nie kompletnú správu. Určite máš aj v prihlasovacích papieroch napísane aké sú podmienky vrátenia peňazí
Utcite mate nejaku spravu od lekara,z pohotovosti, zo sadrovania. To ofot a poslite im to. Musia si overit ci je to pravda.
no maju pravu... zalezi ako maju stanovene stornovacie podmienky... niekde pri udani dovodu zdravotneho vedia pouzit poistku ak je to poistene voci stornu, niekde su proste v tomto fajn ze proste povolia odstupit od zmluvy bez sankcii ak ide fakt o nieco taketo vaznejsie.. ale niekde maju v zmluve ze peniaze nevracaju a vtedy ma clovek smolu ak si to nepoistil voci stornu sam...
Bud rada ze chcu len potvrdenie (Ty sa cudujes? Raz nieco zorganizuj a uvidis tie vyhovorky ludi na poslednu chvilu) a vratia Ti peniaze, kludne mohli mat take storno podmienky ze v urcitom case uz na to storno nemas narok. 🙄
Ked si dcera naozaj zlomila ruku, preco je to taky problem? Ved to je len pre nich, nebude sa to nikde zverejnovat.
Je to bežné, ak nie je zdravotný dôvod zrušenia tábora nezvyknú vracať peniaze.. vždy a všade kde boli, pre.pripad storna žiadali doklad od Dr.
@tinap11 lekarske netreba, treba potvrdenie o uraze od obvodnej, ze nemoze absolvovat tabor.
my sme v rovnakej situácii, nemam problém to zaslať, som rada, že mi vrátia peniaze
Prečo ak si zlomila ruku ved to sa stane tak nechceš poslať papiere. Tým že sa preukážeš tak peniaze vrátia. Prečo máš teda problém preukázať vyšetrenia. To by mohol každý povedať že má zlomenú nohu ruku vráťte mi peniaze. Jasné že si si to rozmyslela a chceš vrátiť peniaze tak na vrátenie nárok nemáš.
samozrejme, ze na to maju pravo resp. na nejake potvrdenie od lekara, ze ma skutocne zlomenu ruku by malo stacit, ved to by kazdy mohol len zavolat/napisat, ze moje dieta je chore, moje dieta malo uraz, tak jasne, ze chcu mat "dokaz"