CK Vida Tesáre - má niekto čerstvú skúsenosť?

vikusjk
15. feb 2024

Ahojte mamičky, dohľadala som si tu pár recenzií na CK Vida, jedna veľmi negatívna na Youtube tábor, dve pozitívnejšie na Army tábor. Mali by ste niekto skúsenosť napr. z minulého roku?
Zaujíma ma, či je program sľúbený cestovkou aj dodržaný, aký majú decká program, kedy vstávajú, kedy chodia spať. K ubytovaniu, fakt ich nasáčkujú 6-8 na ibzu? Pri 6 dievčatách si neviem predstaviť, ako funguje kúpeľňa 😅 Izby sú ako zariadené, skrine nikde nie je na fotkách vidieť, celé mi to príde také biedne na tých Tesároch.
A strava - chutná? Je na výber viac, alebo im servírujú všetkým to isté jedlo?
Mobily im berú, alebo ich majú na izbách? Je tam vôbec signál?
Veľa otázok, ale dcéra bola v tábore ako 4 ročná a od vtedy mala blok, teraz ju oslovilo, že je to K POP tábor, tak by som bola nerada, aby zaplatím a o dva dni idem pre ňu, že tam nevydrží...
Ďakujem 🙂

samcinka
15. feb 2024

náš syn bol minulý rok v Tesároch na tábore vida army.Jemu sa tam páčilo.Program mali skoro všetko čo bolo v popise.Stravu si chválil.Raňajky mali na výber s viacerých jedál ale ostatné mali rovnaké všetci.MObily im brali ale večer vždy na hodinku ich dostali, izby neviem aké boli, vida army sú ubytovaný v chatkách a kúpeľne a WC mali inde.

neelllkkkaaa129
17. apr 2024

@vikusjk dobrý deň, ja som bola na tábore v Tesároch. Ubytovaní sme boli na chatkách čiže sme mali spoločné wc a sprchy. Strava bola fajn, program tiež, telefóny sme dostávali tak na hodinu, v chatke ani pri nej nebol signál čize som chodila dalej volať. Na jednom výlete z dvoch sme neboli pretože moc pršalo. Animátory boli super.