Ahojte mamičky, dohľadala som si tu pár recenzií na CK Vida, jedna veľmi negatívna na Youtube tábor, dve pozitívnejšie na Army tábor. Mali by ste niekto skúsenosť napr. z minulého roku?
Zaujíma ma, či je program sľúbený cestovkou aj dodržaný, aký majú decká program, kedy vstávajú, kedy chodia spať. K ubytovaniu, fakt ich nasáčkujú 6-8 na ibzu? Pri 6 dievčatách si neviem predstaviť, ako funguje kúpeľňa 😅 Izby sú ako zariadené, skrine nikde nie je na fotkách vidieť, celé mi to príde také biedne na tých Tesároch.
A strava - chutná? Je na výber viac, alebo im servírujú všetkým to isté jedlo?
Mobily im berú, alebo ich majú na izbách? Je tam vôbec signál?
Veľa otázok, ale dcéra bola v tábore ako 4 ročná a od vtedy mala blok, teraz ju oslovilo, že je to K POP tábor, tak by som bola nerada, aby zaplatím a o dva dni idem pre ňu, že tam nevydrží...
Ďakujem 🙂
@vikusjk dobrý deň, ja som bola na tábore v Tesároch. Ubytovaní sme boli na chatkách čiže sme mali spoločné wc a sprchy. Strava bola fajn, program tiež, telefóny sme dostávali tak na hodinu, v chatke ani pri nej nebol signál čize som chodila dalej volať. Na jednom výlete z dvoch sme neboli pretože moc pršalo. Animátory boli super.
náš syn bol minulý rok v Tesároch na tábore vida army.Jemu sa tam páčilo.Program mali skoro všetko čo bolo v popise.Stravu si chválil.Raňajky mali na výber s viacerých jedál ale ostatné mali rovnaké všetci.MObily im brali ale večer vždy na hodinku ich dostali, izby neviem aké boli, vida army sú ubytovaný v chatkách a kúpeľne a WC mali inde.