CK Vida - tábory - vaše skúsenosti

baboobchod
26. máj 2022

Máte nejakú skúsenosť s tábormi cez cestovku CK Vida? Chceme tento rok niečo iné ako wachumbu a pre teenagera je výber už dosť úzky 🤷🏼‍♀️

rocio
7. aug 2022

Syn sa vrátil včera z Youtube&TikTok tábora v Bojniciach. To, čo sľubovali v popise sa diametrálne líšilo od reality. V podstate chodili dosť dlhú trasu každý deň peši zo strediska do mesta Bojníc na atrakcie a to bolo všetko. V stredisku nemali sľúbený skákací hrad, nerobili žiadne workshopy, nič ich ako mladých začínajúcich Youtuberov neučili, žiadna profi strižňa s programami, na počítače ich nepustili. Bol sľúbený Youtuber Fifqo, ktorý vôbec neprišiel (video s jeho pozvánkou na tento tábor mali aj na svojej FB stránke). Ani sľubovaná súťaž o ocenenie sa nekonala. Oklamali nás, kde sa dalo.
Pripájam popis z ich stránky, vďaka ktorému sa tam syn veľmi tešil a teda bol riadne sklamaný, keď tam celý týždeň len behali po Bojniciach a zvyšok skutek utek. Zdravotníčka nám ani nevrátila lieky, ktoré sme tam odovzdali. Aj o tie sme prišli.

Len na skok od rozprávkového Bojníckého zámku, v ničím nerušenej lokalite sa nachádza Rekreačné zariadenie Bojnice - Nad Zámkom ktoré už toto leto obsadia tvorivé budúce hviezdy internetu a ich mentori Youtuberi a TikTokéri.

Špičkové workshopy ťa naučia ako tvoj nápad prenesieš z myšlienky rovno na net. Naučíš sa ako pracovať s technikou. Tím animátorov, ale aj naši hviezdny hostia ti pomôžu napísať scenár k videám, a ten následne spracuješ do sketchu, challengu či vlogu. Natočený obsah zostriháš v profesionálnej strižni vybavenej MacBookmi a notebookmi. Video upravíš, vložíš grafiku, text, hudbu či komentár a výsledok zavesíš na svoj vlastný channel alebo TikTok. Používať môžeš našu profi techniku, ale aj vlastný mobil.

Populárne tváre Youtube a TikToku ti prezradia rôzne zaujímavosti z ich práce, ale možno sa dozvieš aj pikošky z ich osobného života. Samozrejme ti budú nápomocní aj pri štarte tvojej vlastnej kariéry. Nebude chýbať ani workshop o bezpečnosti na sociálnych sieťach.

Získaj s tvojim tímom najviac followerov za videá a rôzne aktivity v podaní našich animátorov. Práve popularita teba a tvojich kamošov rozhodne o víťazovi prestížneho ocenenia Red Diamond Play Button.

Okrem iného na teba čaká game zóna s PS-kom a skákací hrad. Nebudeme samozrejme celý týždeň zavretí na hoteli. Vyblázniš sa na kúpalisku a v parku Gumi Land, získaš nadhľad na vyhliadkovej veži Čajka, navštíviš aj ZOO a vystúpenie sokoliarov.

baboobchod
autor
8. aug 2022

No pekne, dik 😱 Ja som paintballový tabor cez nich nakoniec neobjednala, boli mi podozriví. Na webe žiadne VOP, pritom pri objednávaní bolo treba odkliknut súhlas s nimi 😂 vyžiadala som ich emailom, ignor, žiadna odpoved. Syn je teraz v aisoftovom cez Ck Klokan, tak som zvedava na dojmy.

rocio
9. aug 2022

@baboobchod tak potom sa podelte so skusenostami, urcite budu uzitocne do buducna. Snad nebudete mat take skusenosti ako my s CK Vida

mborosinka
20. jún 2023

@baboobchod
Dobrý deň, môžem sa opýtať akú ste mali skúsenosť s CK Klokan? Zaujala ma ich ponuka. Aké mal Váš syn z pobytu dojmy a či ubytko a strava boli vpohode. Ďakujem Vám za odpoveď

baboobchod
autor
20. jún 2023

@mborosinka áno, bol na airosftovom tábore, vlani mal 15 rokov. Nesťažoval si, že v pohode všetko 🙂
Kým bol menší, chodil s Wachumba, neviem, aké máte veľké dieťa, ale pozrite aj ich ponuku.