Aké vreckové do tábora?

evina313
30. jún 2016

Ahojte, syn ide zajtra prvý krát do tábora. Chcem sa spýtať, aké dávate deťom vreckove? Ide na 8 dní. Budú tam mať aj bufet. Ale stravu 6x denne, tak hladovať nebude 🙂V pokynoch bolo uvedene, že menším detom sa možu dat peniaze do obalky a veduci mu bude davat, ked bude chciet si niečo kupit. Tak tu možnosť asi využijeme, lebo absolutne netusim ako by s nimi naložil 🙂 Ešte zatial nebol ani v škole v prírode, ani v tábore, tak neviem, kolko mu dať. Zvažujem tak 2 - 3 € na deň....

sissy27
30. jún 2016

@evina313 podľa mňa 1€ na deň úplne stačí, možno o málinko viac, ak je plánovaný aj nejaký výlet do blízkeho mesta, aby si mohol kúpiť drobnosť na pamiatku... prípadne mu z domu pribaľ nejakú maškrtu na každý deň a hotovo... stravu majú, aj tak to oplieskajú len na somariny - chipsy, sladkosti... porozmýšľaj, či aj doma mu dávaš denne za 2-3€ somarín...

whitecat666
30. jún 2016

@evina313 ja by som mu dala na 8dni 30eur (aby si mohol kupit maly suvenir ked niekam pojdu a aby mal na bufet ak mu nahodou nebude chutit obed a pod.).

hettinka
30. jún 2016

2 eura na den budú dosť ,.. ja som dávala synovi 10 eur do školy v prírode na 5 dni, radšej v drobných minciach

pribinak
30. jún 2016

Neter ide na tyzden a dostane 20e

evina313
autor
30. jún 2016

asi dam teda aj ja, to vychadza tak 2,50 na den...vdaka za reakcie 😉

adeli79
7. júl 2016

my sme dali 10 eur na 5 dni. a uplne stacilo. este aj domov doniesol 50 centov 🙂

paulinoocka
7. júl 2016

Ja som vcera bola u kozmeticky, hovorila, ze syn isiel v sobotu do tabora dala mu 30euro a v pondelok jej uz volal, ze nech mu donesie peniaze lebo nema. A to ani nikde na vylete neboli. Podla mna to netreba s vreckovym prehanat 🙂

evina313
autor
7. júl 2016

zajtra vam napisem, pride, tak uvidim, či niečo aj ušetril. dala som mu 20€ a isiel na 8 dni aj s cestou...

natalym
7. júl 2016

Ja by som dala 10 €.

evina313
autor
11. júl 2016

takže dievčata, dala som mu 20 a priniesol domov okolo 5,50 🙂
ale nekupil absolutne nič take že na pamiatku...iba tam minal na mrazenu drť a sladkosti asi.ja som mu take trvanlive sladkosti aj zabalila,že nemusi minat peniaze, ale tak tie z bufetu boli asi lepsie 😀 všetky ich priniesol domov 😉 takže podla mna tých 15-20 je ok

svetluska82
28. júl 2016

@evina313 ahoj, moj chodi pravidelne a ja davam cca 20e ale tiez hluposti kupuje chispy, sladkosti a totalne somariny, nic na pamiatku. Tento rok dam zrejme menej 😖

hettinka
28. júl 2016

náš malý tiež vždy skoro všetko minie na jedlo, pritom mi nabalené z domu, aj vodu, ale jemu veľmi chutí jesť, tak si vždy kúpi, nie sladkosti, ale nejaký fast-food + malinovku
a okrem toho nejakú magnetku, alebo pohľadnicu

emilia25
28. júl 2016

Mi sme tiez rozmyslali ze kolko dat synovy.tak sme sa zhodli na 30eur na 5 dni.ale tak u nas prvy tabor nevysiel dostali sme kiahne tak sme museli vsetko odvolat.no snad dalsi rok.

svetluska82
28. júl 2016

@emilia25 fuha to mi pride strasne vela

modrofuzik11
21. aug 2016

20 euro, pricom mu vysvetli, kolko moze minut kazdy den, aby mu to vydrzalo do konca tabora