Ahojte mám dilemu, trvá už rok 🙈😅
Mám syncekov Tomáša a Kevina. A neviem proste sa s tými menami neviem vyrovnať 🥲
Chcela som vždy cudzojrajnejsie mena ale na prvom sme sa nevedeli s mužom zhodnúť a nejak sa nám páčilo jedine slovenské Tomáš… no moje vysnívané Kevin vtedy u neho neprešlo. Pri druhom synovi s menom Kevin súhlasil a stále som váhala lebo ako súrodenci typovo tie mena sú odveci 🤷♀️
Prešiel rok a stále som s tým nie ok…
Premýšľam staršie meno synčeka zmeniť iba na anj formu Thomas.
Myslite že by to bolo ok aj po dlhšom čase takto v OP zmeniť?
Ďakujem za názor 🥹🙏🏻
Kľudne zmeň, nie je to veľká zmena a bude sa to viac hodiť 🙂
Thomas a Kevin Mrkvicka znie zaujimavo.
neviem preco ale ak niekto povie kevin hned ma napadne lakatos.. ja by som nechala tomasa a zmenila kevina-hrozne meno na slovenske priezviska .. kazdopadne nas sa pytat nemozes-to je rodinna vec -takze to preber s muzom
Baby, ale možno nemajú typické slovenské priezvisko 🙂
Nie detom by som uz nemenila. Ak by oni chceli v dospelosti ,nech si zmenia.
Ja by som si aj zmenila, no mamina by to nerozdychala 😃. Co uz, ked som s nim vydrzala 31 rokov..
To budeš všetkým vysvetľovať ze si premenovala dieťa?
Koľko rokov má Tomáš?
Ja osobne by som sa radšej volala Tomáš ako Thomas, aj keď to je asi jedno čo ja... neviem koľko má starší, ale pre vaše okolie už to proste je Tomáško a bude sa to s ním ťahať v tejto podobe, ja by som nemenila, ale je to fakt len na vás..
Nie si ok, lebo ti to zvukovo neladi, ked sa ta spytaju, ako sa deti volaju. Ale oni su 2 samostatne jednotky, hlavne v buducnosti bude mat kazdy svoj vlastny zivot a uz bude jedno, ci im mena ladia alebo nie. Takze v skutocnosti to riesis kvoli sebe. Podla mna to len staci prijat. Uz by som to teraz nemenila. V buducnosti by sa chlapec nad tym mohol pozastavovat. Ked bude velmi chciet, zmeni si meno sam
Teraz tam čítam, že v OP, takže to bude už asi veľký chalanisko... čo keby si sa teda spýtala jeho? On má k tomu najviac čo povedať
Kevin a slovenské priezvisko? No nehnevajte sa, ale to je skoro ako z nemenovanej osady. Žiaľ aj v dedine máme takéto mená,
Nie nemenila by som, mala si rozmýšľať vtedy. A keď už tak nechápem toho kevina.
Zmenila by som. Tomu Kevinovi na slovenske
@ukgirls uf ja tiez u nas velmi popularne meno medzi romskou komunitou kazdy druhy je kevin- cele zle
Ja by som zmenila na miesto thomas toho kevina teda..
Ak to tak cítiš tak zmeň, no nechala by som to na nich. Možno sa im budú páčiť, ja som si zmenila meno po tridsiatke, tiež som skôr to neurobila kvôli mame,som myslela že to nerozdycha a rozdychala 😀
a budes ho po anglicky to TH aj citat? alebo teda naco ta zmena? ved oni nie su siamske dvojcata. mena surodencov nemusia vobec ladit. su to dve samostatne jednotky. ty mas zahranicne meno aj tvoj muz? to nevadi ze by neladil s vami?
@pralinka25 Inak znama ma dievcatko a vtedy letelo meno sofia ale chcela sa odlisit a dali Sophia a ano dieta roky predstavovala ludim ako “toto je sophia s ph” a aj ju tak volaju sophia nie sofia, teraz ma 15 a caka ze ked bude mat 18 zmeni si meno 😂😂 a nie nebyvaju v zahranici a cela rodina ma normalne klasicke slovenske mena aj slovenske priezvisko obycajne maju
@taktotedanie no vsak ale v zahranici citaju sophie ako sofie. boze chuda dievca 🙈 to fakt vyhrala.
ja som vazne zvedava ci vsetci co davaju poanglictene mena s TH aj citaju to ich suslave zubojazycne th. levo vsak to meno s tymto uplne inak znie.
@taktotedanie mozno chcu preukazat ze ma spravne PH
Aspoň ten Tomáš bude ok. Nemeňte mu to, keď chudák brat je Kevin.
Chceš zmeniť meno, lebo mi nesedí meno s bratom?
nemen. nema to vyznam, deti sa po puberte rozidu na ine skoly, nebudu do konca zivota spolu .... ono je pre rodicov pekne to rymovanie/ladenie surodeneckych mien, cela rodina na jedno pismeno atd. ale realne to nema ziadny vyznam, okrem par rokov, kym ziju pod jenou strechou .... mia a ria, lea a nea, janka a danka, ci dokonca leo a neo .... treba vybrat mena, co sa pacia a neriesit, ci sa rymuje. Tomáš je naozaj pekné meno.
Aké veľké sú deti?
Ja by som už nemenila, určite si na svoje mená zvykli a okolie tiež.
Ale keď už meniť, tak by som nechala Tomáša a zmenila meno Kevin
No ake ste hnusne..Kevin je super meno, ja si stale spomeniem na Sam doma, nie na nejakeho Lakatosa. ˇ Vacsina z vas sa nepohybuje v romskej komunite tak co vas tak irituje to, ze tam to je popularne. Tomas nie je zle meno, ale Kevin je urcite originalnejsie. Vy si dalej davajte Adamov, Jakubov a Samuelov..
Keby som menila Tak Kevina aj to len ak by mal typicke svk priezvisko.
Ja nechapem preco sa krstne Mena deti musia k sebe hodit ,sak nebudú spolu zit az do smrti (snad) 🤷🏼♀️🤦♀️
@tehula2016 to su tie prispevky k veci 😏🙈
@tehula2016
a čo máš proti Samuelovi? Nádherné meno, hlavne ked sa aj tak vyslovuje a nie je z neho len samko 🙂
Už nerieš. Obe mena sú pekné. A vobec sa nemusia k sebe hodiť. Ved to nie je o basnicke aby všetko dokonale ladilo 🙂. Je to uple ok.
Nechaj to tak🙈🤦♀️