baby poraďte mi prosím nijaké zahraničné meno pre dieťa lebo už sme s toho zúfalí
My mame Lucasa a pre dievčatko Saskia Sofia Timea a pre chlapčeka Marco Tobias Sebastian
Prepáč,ale chceš nijaké alebo nejaké,je to rozdiel
Mme sa pre chlapca začalo páčiť Matteo
A chlapec alebo dievča?
Ako mozete byt zufali... napis hlavne priezvisko, pohlavie, takto sa ti neda poradit dobre. Ako anonym vies odpovedat, ked napises odpoved a kliknes dole do prazdna, az potom sa to odosle... je s tym dost problem... My sme vyberali internacionalne znejuce, neskomolitelne mena, kde mi nevadila ani skratena, ani dlha forma a vseobecne to znelo "uchu lahodiaco" a nie som zastanca uplne extravagantnych mien alebo mien, ktore ani diva koza nevie, ako sa teda pise... Mame Alexandru, Maximilian, Benjamin a Rosalie a nemenila by som. Mena sa im hodia a nestazuju sa 🙂 Na nevyuzitom zozname nam ostala Hannah, Eloise, Elizabeth, Anna, Klara, Karolina a s chlapcenskych Florian, Gabriel.
@anjelicek26 priezvisko je zahranične a potrebovali by sme aj chlapčenské aj dievčenské meno keďže čakáme dvojíčky
a priezvisko sa načína na P a končí na R
Takze dvojicky parik 🙂 To je mile 🙂
Anabela & Leonard
Emma & Wiliam
Oliver & Olivia
Napriklad 🙂 Prajem vela stastia pri vybere 🙂
@anjelicek26 ďakujeme😉
Je tu uz milion diskusii na tu temu, naco zase nova?
Ja mam Sabrinu, ked sme jej dali meno tak vsetci ze coo, ale teraz (bývame v at) a veľa ludi, ze aké pekne meno ma. A hlavne nema ho vela ludi, resp. Pozname dve, dcerina kamoška a ucitelka
Mam tu po ruke francuzky kalendar tak dam nejake perly : Hippolyte, Fiacre, Baudoin, Tanguy a potom moje oblubene (citaj so slovnikom): Amour, Aimé, Bienvenue, Narcisse, Modeste, Leger, Parfait....A otazka ostava co z toho je pre chlapca a co pre dievca👽
Arzia - staré perzské meno
Pre dievča: Ivy, Alice, Georgia, Madeline, Holly, Indiana,Harper
Pre chlapca: Levi, Leo, Zach, Archie, Tyler, Elijah ,Hayden,Ajax, Kiwi, Danish
Bianca, Damiana, Melissa, Yasmina, Diana
My mame dvojky Maxime a Vivianne, kombinacie dalsie boli Felix a Lola, Veronica a William
zdravim,ako je to s menami zo zahranicia na matrike co schvalia a pod...co treba robit ? dakujem pekne sviatky zelam
Aneta Dean
Deana Marco
Vivien Viliam
Manzel.je Srb cize potrebovali sme tak aby aj aj rodiny vedeli a neskomolili a tak mame Alessu R🥰
Och a tiez davame.dvojky, chalpcov jeden bude Mihajlo, a druhy sa este rozhodujeme ale.tiez siahneme po niecom cudzom😂
https://www.babynames.com/
skús pozrieť tu, ja som tu našla druhé meno pre dcérku "Tamia"