Ahojte 🙂 Aké meno sa vám paci viac? Ja už roky snívam o mene Yasmin ale mužovi sa až tak nepáči a on by chcel Natáliu. Ako sa dohodnúť? 😅
@dia333 ono záleží aj k akému priezvisku je to meno 😊 mne osobne sa Yasmin nepáči, skôr Jasmina 😊 ale tak konečne rozhodnutie bude aj tak na tebe s mužom 😊
natalia ... prve meno mi hned pred ocami nabehne rytmusova jasmina a ta mi je taaaak nesympaticka ... :D ale ani celkovo sa mi to meno nepaci
Muž má pravdu. Natália je krajšie
Za mňa Natálka 😉 a ak tak potom už Jasmina bez Y
Ked,tak Jasmina. Neviem si predstavit furt kazdemu hlaskovat cely zivot,ze som Jasmin s Y 🤦🏻♀️Natalii je vela,bezne meno,ale ak trvas na Yasmin,tak radsej tu Nataliu,bude mat lahsi zivot.
Natália, Bez debaty
Ja by som nedala asi ani jedno ale z tých 2 Yasmin.
Na meno Natália mám alergiu, takže za mňa Yasmin, Jasmine, Jasmína. 🙂
No ja mám doma Jasmínku a vyberal muž .Veľmi sa mu páčilo 😉
Jednoznačne Natalka
Jasmine
@dia333 ani jedno, ale ked uz, radšej natalia za mna.. Lebo pri oslovovani Naty je kratsie ako Jazminka.. Yasmin duplom nie..
Písané ypsilon sa dosť ťažko deckám píše... aby sa vedela napokon podpísať tá Yasmin 🤔
@dia333 Natalka je nadherne meno
Mozno by nebol zly kompromis - spolocne vybrat ine meno, ktore sa paci vam obom.🙂
No a z tychto dvoch jednoznacne Natalia, aj ked mne sa to meno nejak extra nepaci (nepisem, ze je skarede), ale iste lepsie ako Yasmin.. uz ked to, tak vo forme Jasmina. Bolo by to aj pre tu malu lepsie.
Mala som len raz tu cest diktovat v pozicovni siat dievcenske meno jednej baby, cudzojazycne a teda isiel ma trafit slak. Uz som pochopila, preco sa tak tesila, ze sa vyda a bude mat slovenske priezvisko. Samozrejme to skoncilo skomolenim lebo to je jedno, ze to vyhlaskujes a doslovne nadiktujes. Vsade zije tak vela hluchych a natvrdlych ludi, ze to nema konca kraja. Dievca sa bude trapit. Nie nedala by som yasmine.
Natalka
My máme tiež Jasminu, už má 17. Voláme ju Jasmi. Jej meno vybral starší brat ( vtedy fical na Aladinovi 🤭)
Natália je krásne meno, ibaže v našom okolí aj v rodine ich je hodne veľa.
Ja myslím že je v kalendári normálne Jazmína. Akože je to tak strašne nutné dať niečo z televízie alebo časopisu? Jak keď cigán dá Esmeraldu to isté
Natália 😉
@dia333 Natália