Význam mena Michaela

20. jún 2024

Máte pocit, že Michaely takéto naozaj sú? Žiadnu nepoznám.

Ženské meno Michaela má hebrejský pôvod a v preklade znamená "ako Boh", "Bohu podobná". Michaela je zvláštnou osobnosťou. Býva šarmantná, príjemná a úprimná. Často je jej úprimnosť až urážkou a nikdy nevie, kedy je potrebné skončiť.

Kritizuje iných a zabúda na vlastné chyby, či nedostatky. Preto zriedkavo má okolo seba priateľov, či priateľky, pretože nevie zaobchádzať jemne s citmi iných. Býva opustená a nevie pochopiť, prečo každý od nej bočí. Chýba jej takt a ohľaduplnosť, jej poznámky sú síce pravdivé, ale nie vždy žiadané a prijateľné.

Vždy vie presne trafiť slabé miesto, vie byť až neúprosná a potom, keď je naraz sama, nevie pochopiť, kde a prečo urobila chybu. Pritom, keď niekto iný na ňu útočí, trápi sa a plače, no nevie sa poučiť.

michaela412
20. jún 2024

na mňa sa hodí toto: Ženské meno Michaela má hebrejský pôvod a v preklade znamená "ako Boh", "Bohu podobná". Michaela je zvláštnou osobnosťou. Býva šarmantná, príjemná a úprimná. A to ostatné už neplatí, práve že ja nezabúdam na svoje chyby, snažím sa z nich poučiť a neopakovať ich. Som dôsledná, to stou úprimnosťou to je také, že veci poviem na rovinu, ale zas viem u koho môžem a u koho nie.

svetlonos
20. jún 2024

😂 a tento opis mi pasuje par konkretnych osôb a každá má i e meno.

viestta
20. jún 2024

Este meno nercovalo povahu cloveka ani to co v zivote dosiahne.

mclissa
20. jún 2024

Poznam, nieco pasuje nieco nie.

larinka552
20. jún 2024

poznala som jednu Michaelu, ta bola zlata, v pohode. Druhu som mala kolegynu. Spravanie to bola cista katastrofa, komunikacia 0 bodov, intrigy 100 bodov. A tretia ta sice moze byt inteligentna a aj super zarabat ale znova to chovanie... ani pozdravit sa nevie. Takze tak.

pleby
20. jún 2024

Poznám 3 Michaely a ani jedna určite nie je podľa tohto popisu. Myslím si, že tento popis písal zamindrákovaný človek, prípadne ohrdnutý milenec alebo závistlivá žena 😂

bambulka712
20. jún 2024

Hm.. premýšľam čo z toho sa na mňa hodí.....Možno tak prvé 3 vety. Ďalej je to už presný opak, nakoľko ja som (na moju smolu) až príliš empatická. No u mňa to môže byť spôsobené tým, že som Michala nie Michaela 😂
Ináč ja by som na takéto významy mien veľmi nedala. Je to s nimi rovnako ako s horoskopmi. Keď máš tisíce/milióny ľudí s rovnakým menom (alebo znamením) tak sa medzi nimi isto nájde určité % na ktorých sa to hodí.

danica2711
20. jún 2024

takže to znamená, že ak chcem, aby moje dieťa malo určité vlastnosti a schopnosti, stačí mu vybrať meno, ktoré v sebe tie vlastnosti vraj nesie a ono to celé zariadi, genetika-negenetika, ani veľmi vychovávať už nemusím?

morusha
20. jún 2024

Nehnevaj sa, ale to sú pekné hlúposti🙈 Mimochodom jednu poznám a zlatý človek.

smejkuskaa
25. jún 2024

ahoj , moje meno je Michaela .. a z toho popisu niečo sedí a niečo nesedí absolútne . Ale vyberať meno podľa obsahu je za mna irelavantne. Meno nezaručuje povahu , ale genetika oboch rodičov .
Mne sa to meno nepáči , možno preto lebo som jeho nositeľkou ale mám na to viac dôvodov .