Ahojte, baby čo čakáte chlapca, aké meno ste si vybrali?
My vyberáme a vyberáme a vyberáme...
Už veľmi dlho sa nám páči Oliver. Ale mame pocit že v poslednom obdobi je ich akosi veľa. Alebo to vnímame len my keďže sa nám páči?
Čo myslite?
My mame Olivera, a druha.moznost bola Filip. A teda druhe ked bude, bude dufam Filip 🙂
Ahoj,máme Jozefa, Adama a Ondreja. Ak by bol ďalší chlapec,asi Ján alebo Matej. Všetky mená sú slovenské, lebo k priezvisku by sa nám žiadne zahraničné nehodili. Ak máš viac favoritov,napíš si na papier krstné meno aj s priezviskom 😉
@daldar my sme na tom podobne😀 nevieme si vybrat ziadne .. a ked si vyberieme a sme rozhodnuti, to nakoniec zmenime lebo sa nam prestane pacit😀 ale nedavno sme vybrali Borisa a to sa zatial drzi tak uvidimee.. aa Oliver je tiez pekne 🙂
My sme vzali kalendar a vyskrtali mena a tie kde sme sa zhodli isli do uzsieho vyberu u chlapcov to bolo Lukas, Patrik, Simon.. Kedze lukasov a patrikov pozname vela tak to je Simon.. A odkedy sa maly narodil stretavame samych simonov 😂 dalsi bude Lukas uz je rozhodnute a pri dievcati smw sa zhodli len na Julii
Moj muž je strasne vyberavy každe meno mu niekoho pripomina . On bud po sebe tomáš,sebastian alebo kristian. Ja som vzdy chcela bud adam alebo adrian.pači sa mi aj maxim ale aj to mi zamietol ze je to pansky magazin
Mne sa velmi paci meno Branko a Vratko.
My máme Tobiasa a Lucasa 🙂 keby čakáme 3 dieťatko a je to chlapček, tak som asi v koncoch 😅
Ahoj, náš sa volá Alex, ale páčia sa mi mena Marián, Marcel, Adrian, Leon.
Ja som už po termíne, prenasam tretí den a máme vybraté len babské meno...do papierov musíme uviesť ale aj mužské. Asi to bude potom len spontánny výber. Ale tiež by som brala buď Martin, Oliver, len manžel sa mi k žiadnemu nevyjadril. Priezvisko máme Matej. Meno chceme určite bez dlzdnov, mäkčenov, lebo žijeme mimo svk.
My máme Cyrila a Timura 🙂
@daldar mne by sa pacilo Matej,a aj Natan
Sice necakame, ale mame chlapca Gabriel .. Jednu dobu som uvazovala aj nad Emanuel 😀
Aj my máme Olivera a sme spokojný...už 11 rokov
Ahoj mi mame Tea (žiadny Teodor len Teo) ale aj Oliver bol v užšom vyberte je to super meno
My este nevieme ci to bude chlapec alebo dievca, ale pre chlapca mame zatial Samuel, oliver, adrian...vyvrava momentalne Samko. A inak ucim v MŠ a oliver nieje az tak bezne meno mame ich len dvoch. Momentalne je vela : Martin, Filip, Matuš/Matej 🙂 ale ja osobne by som sa tym vobec neriadila. Dam si take meno ake sa mi paci 😊😊😊
Aj my máme Olivera.Ked sme to meno pred šestnástimi rokmi vyberali,tak každý sa len pousmial,že Andrasi😂😂..myslím,že lepšie sme vybrať nemohli,druhého syna máme Samuela...
@javorinka2 Prečo by moje či vaše dieťa malo mať originálne slovenské meno, nie otrepané a nudné, však?
Ja mám Matúška 💛
My máme Ondreja, mam pocit, že v dnešnej dobe už dosť netradičné meno, aj keď to je typicky slovenské, ale ja som veľmi spokojná s vyberom
My mame Marka a este sa mi paci Matias a Tobias
nasi chalani su Gregor a Fedor 👍
Mame Vratka, kratke, krasne a lubive.
V zalohe bol este Bystrik a Agatka.
@daldar aj u nas bol Oliver na zozname, aj muz sa tak mal.povodne volat... ale synovi sme.dali ine meno.. Kebyze je mala chlapec, tak by bola Vincent, hoci mne sa uz v tej dobe zacal.pacit viac Florian. Este sme chceli Samka ( to ja uz dllho, ani som nevedela, ze je to take oblubene meno, lebo som sa o to nezaujimala). Zoznam.som.ja mala.dlhy, muz vybral. Jedine do babskeho mi nesmel.zasahovat, tam som.mala.uplne jasno.
Ak sa vam.paci Oliver, dajte. Zas nemam.pocit, ze ich je az tak straasne vela.
@daldar este pekne mena su : Jakub, Tomas, Misko...ked budeme mat chlapca,asi z tychto troch niektore dame☺
@daldar Oliver je krasne meno len si ho dajte ked sa vam paci.My mame Matúša a Tomáša a tiez mam pocit ze kakzdy 5 chlapec sa tak vola a neriesim...Jednoducho sa nam pcili toeto mienka tak sme ich dali