Vyberáme chlapčenské mená

daldar
22. jún 2019

Ahojte, baby čo čakáte chlapca, aké meno ste si vybrali?
My vyberáme a vyberáme a vyberáme...
Už veľmi dlho sa nám páči Oliver. Ale mame pocit že v poslednom obdobi je ich akosi veľa. Alebo to vnímame len my keďže sa nám páči?
Čo myslite?

javorinka2
22. jún 2019

@daldar Oliver je krasne meno len si ho dajte ked sa vam paci.My mame Matúša a Tomáša a tiez mam pocit ze kakzdy 5 chlapec sa tak vola a neriesim...Jednoducho sa nam pcili toeto mienka tak sme ich dali

mivalik
22. jún 2019

My mame Olivera, a druha.moznost bola Filip. A teda druhe ked bude, bude dufam Filip 🙂

kikulienkadd
22. jún 2019

Ahoj,máme Jozefa, Adama a Ondreja. Ak by bol ďalší chlapec,asi Ján alebo Matej. Všetky mená sú slovenské, lebo k priezvisku by sa nám žiadne zahraničné nehodili. Ak máš viac favoritov,napíš si na papier krstné meno aj s priezviskom 😉

lucka12399
22. jún 2019

@daldar my sme na tom podobne😀 nevieme si vybrat ziadne .. a ked si vyberieme a sme rozhodnuti, to nakoniec zmenime lebo sa nam prestane pacit😀 ale nedavno sme vybrali Borisa a to sa zatial drzi tak uvidimee.. aa Oliver je tiez pekne 🙂

val80
22. jún 2019

@daldar Ano,je “in” meno Oliver,ale na to nepozeraj.Skus precitat aj vyznam tohto mena,mozno ti to pomoze pri rozhodovani.Mne pomohlo a sedi to aj na mojho Olivera.

adoska717
22. jún 2019

My sme vzali kalendar a vyskrtali mena a tie kde sme sa zhodli isli do uzsieho vyberu u chlapcov to bolo Lukas, Patrik, Simon.. Kedze lukasov a patrikov pozname vela tak to je Simon.. A odkedy sa maly narodil stretavame samych simonov 😂 dalsi bude Lukas uz je rozhodnute a pri dievcati smw sa zhodli len na Julii

z1984
23. jún 2019

Moj muž je strasne vyberavy každe meno mu niekoho pripomina . On bud po sebe tomáš,sebastian alebo kristian. Ja som vzdy chcela bud adam alebo adrian.pači sa mi aj maxim ale aj to mi zamietol ze je to pansky magazin

savoya
23. jún 2019

Mne sa velmi paci meno Branko a Vratko.

candii
23. jún 2019

My máme Tobiasa a Lucasa 🙂 keby čakáme 3 dieťatko a je to chlapček, tak som asi v koncoch 😅

luci1012
23. jún 2019

Ahoj, náš sa volá Alex, ale páčia sa mi mena Marián, Marcel, Adrian, Leon.

vilma7
23. jún 2019

Ja som už po termíne, prenasam tretí den a máme vybraté len babské meno...do papierov musíme uviesť ale aj mužské. Asi to bude potom len spontánny výber. Ale tiež by som brala buď Martin, Oliver, len manžel sa mi k žiadnemu nevyjadril. Priezvisko máme Matej. Meno chceme určite bez dlzdnov, mäkčenov, lebo žijeme mimo svk.

chanaaa
23. jún 2019

My máme Cyrila a Timura 🙂

ktochytavzite
23. jún 2019

@daldar mne by sa pacilo Matej,a aj Natan

enusamt
23. jún 2019

@vilma7 jee.. pri kombinacii na Martin Matej mi okamzite prislo na um Martin Madej 😅 💖

enusamt
23. jún 2019

Sice necakame, ale mame chlapca Gabriel .. Jednu dobu som uvazovala aj nad Emanuel 😀

gasinka1983
23. jún 2019

Aj my máme Olivera a sme spokojný...už 11 rokov

barbie1981
23. jún 2019

Ahoj mi mame Tea (žiadny Teodor len Teo) ale aj Oliver bol v užšom vyberte je to super meno

hettinka
23. jún 2019

@daldar vyberali sme dievčenské aj chlapčenské, nevedela som vopred pohlavie a mali sme potom 2 favoritov... a nakoniec sa syn vola úplne inak.

nmhc
23. jún 2019

My este nevieme ci to bude chlapec alebo dievca, ale pre chlapca mame zatial Samuel, oliver, adrian...vyvrava momentalne Samko. A inak ucim v MŠ a oliver nieje az tak bezne meno mame ich len dvoch. Momentalne je vela : Martin, Filip, Matuš/Matej 🙂 ale ja osobne by som sa tym vobec neriadila. Dam si take meno ake sa mi paci 😊😊😊

moninah
23. jún 2019

@z1984 mojmu sa praveze Maxim velmi pacil, lebo je to "paradny gulomet". Ale mame nakoniec Mateja a Jozefa.

manuska5578
23. jún 2019

Aj my máme Olivera.Ked sme to meno pred šestnástimi rokmi vyberali,tak každý sa len pousmial,že Andrasi😂😂..myslím,že lepšie sme vybrať nemohli,druhého syna máme Samuela...

asia83
23. jún 2019

@javorinka2 Prečo by moje či vaše dieťa malo mať originálne slovenské meno, nie otrepané a nudné, však?

ivanka12311
23. jún 2019

Ja mám Matúška 💛

katarinahar
23. jún 2019

My máme Ondreja, mam pocit, že v dnešnej dobe už dosť netradičné meno, aj keď to je typicky slovenské, ale ja som veľmi spokojná s vyberom

kacatko
23. jún 2019

@daldar Ahoj, my máme 4 princov a mená sú: Dávid, Filip, Richard a Samuel 😉

natali2103
23. jún 2019

My mame Marka a este sa mi paci Matias a Tobias

skiwia
23. jún 2019

nasi chalani su Gregor a Fedor 👍

oslo1
23. jún 2019

Mame Vratka, kratke, krasne a lubive.
V zalohe bol este Bystrik a Agatka.

siska53
23. jún 2019

@daldar aj u nas bol Oliver na zozname, aj muz sa tak mal.povodne volat... ale synovi sme.dali ine meno.. Kebyze je mala chlapec, tak by bola Vincent, hoci mne sa uz v tej dobe zacal.pacit viac Florian. Este sme chceli Samka ( to ja uz dllho, ani som nevedela, ze je to take oblubene meno, lebo som sa o to nezaujimala). Zoznam.som.ja mala.dlhy, muz vybral. Jedine do babskeho mi nesmel.zasahovat, tam som.mala.uplne jasno.

Ak sa vam.paci Oliver, dajte. Zas nemam.pocit, ze ich je az tak straasne vela.

vektricka16
23. jún 2019

@daldar este pekne mena su : Jakub, Tomas, Misko...ked budeme mat chlapca,asi z tychto troch niektore dame☺