Výber mien pre dvojičky

15. apr 2022

Ahojte😊, ak ste tu niektore, ktore ste vyberali mena pre dvojicky, chcela by som sa spytat, ci ste sa nejakym sposobom riadili tym, aby dane mena k sebe tak trosku pasovali, napr. rovnake inicialky, mena, ktore sa tak troska rymuju atp.? Ak ano, nesprotivilo vam to casom, resp. ma to nejake nevyhody? Alebo ste vyberali mena, ktore sa vam jednoducho pacia a neriesili ste, ze k sebe vobec neladia?
A este, poznate nejake zaujimave, ci uz v pozitovnom alebo negativnom zmysle, mena dvojiciek?🙂

macik9999
15. apr 2022

U nás Martin a Timea také sa nám páčili

sona96
15. apr 2022

Ja som z dvojčiat. Voláme sa Soňa a Ivica a ďakujem svojím rodičom, že sa nám mená nerymuju 😂😂

jabuducanevesta
15. apr 2022

my poznáme Ninku a Matúška, Milicu a Danicu /aj tak ich volajú, žiadne zdrobneniny/, Dominik a Dominika, Peťko a Paťko

thereisabear
15. apr 2022

Nemám dvojičky, ale nepáči sa mi, keď mená prehnane ladia.

lulka321
15. apr 2022

Známa má dvojičky Nikolku a Natálku

adriannasvk
15. apr 2022

Nedavala by som podobne mena, budes sa mylit aj bez toho🤣 a dat meno Petko a Patko tak byt tym dietatom tak
minimalne v 50% netusim ci vola mna alebo brata....takze daj ake sa ti paci a neries rymovanie,ci su podobne a podobne srandy😁

peter0123
15. apr 2022

Máme v rodine niekoľko dvojičiek tie najmladšie sú Ema a Ela, o tri roky staršie Mia a Zara. Veľké školáčky Sisa a Saška. Staršie ročníky Gitka a Betka či Peter a Pavol. Poznám aj Matka a Kubka.

lilianka28
15. apr 2022

Niekde som čítala, že pre dvojičky je dobré pomenovať tak, že jedno meno nadväzuje na druhé, napr. NataLIA - LIAna, ŠiMON - MONika, DaniEL - ELena, IvAN - ANdrej.

jannette1986
15. apr 2022

Ja mám Alexa a Maxa 🙂

zitaje
15. apr 2022

Ja by som dala mená, ktoré sa nerýmujú, ale majú podobnú dynamiku, napr. Karolína, Natália alebo Simona a Barbora, a Tomáš a Michal a rozhodne odlišné iniciály.
Dcéra mala jednu známu, ktorá bola z dvojičiek, mená dostali po babkách, boli Olga a Marie. Ja to moc neuznávam, mená po predkoch, ale v tomto prípade mi to prišlo milé.

deti95060810
15. apr 2022

ja by som dávala mená aby mali blízko meniny - rozdiel max týždeň - dva...

euka210
15. apr 2022

Ja poznam Marek (po otcovi) a Barborka, Jakub a Filip, Kristina a Adam

jaga18
15. apr 2022

Jedna sesternica ma Dominiku a Lenku, druhá má Kristiana a Sebastiana

ankare
15. apr 2022

Mne sa páči Maťko a Kubko.

ankare
15. apr 2022

Jakub a Filip

ankare
15. apr 2022

Anna a Nina

drimonna
16. apr 2022

Asi by som dala Melody a Margarétka 😅♥️To mi príde, že sa to k sebe pekné hodí, ale predsa len by sme si ich nemýlili 💙

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
squ1rrel
6. máj 2022

Vyberali sme az po narodeni, co na nich sedelo 😉