Ahojte😊, ak ste tu niektore, ktore ste vyberali mena pre dvojicky, chcela by som sa spytat, ci ste sa nejakym sposobom riadili tym, aby dane mena k sebe tak trosku pasovali, napr. rovnake inicialky, mena, ktore sa tak troska rymuju atp.? Ak ano, nesprotivilo vam to casom, resp. ma to nejake nevyhody? Alebo ste vyberali mena, ktore sa vam jednoducho pacia a neriesili ste, ze k sebe vobec neladia?
A este, poznate nejake zaujimave, ci uz v pozitovnom alebo negativnom zmysle, mena dvojiciek?🙂
Ja som z dvojčiat. Voláme sa Soňa a Ivica a ďakujem svojím rodičom, že sa nám mená nerymuju 😂😂
my poznáme Ninku a Matúška, Milicu a Danicu /aj tak ich volajú, žiadne zdrobneniny/, Dominik a Dominika, Peťko a Paťko
Nemám dvojičky, ale nepáči sa mi, keď mená prehnane ladia.
Známa má dvojičky Nikolku a Natálku
Nedavala by som podobne mena, budes sa mylit aj bez toho🤣 a dat meno Petko a Patko tak byt tym dietatom tak
minimalne v 50% netusim ci vola mna alebo brata....takze daj ake sa ti paci a neries rymovanie,ci su podobne a podobne srandy😁
Máme v rodine niekoľko dvojičiek tie najmladšie sú Ema a Ela, o tri roky staršie Mia a Zara. Veľké školáčky Sisa a Saška. Staršie ročníky Gitka a Betka či Peter a Pavol. Poznám aj Matka a Kubka.
Niekde som čítala, že pre dvojičky je dobré pomenovať tak, že jedno meno nadväzuje na druhé, napr. NataLIA - LIAna, ŠiMON - MONika, DaniEL - ELena, IvAN - ANdrej.
Ja mám Alexa a Maxa 🙂
Ja by som dala mená, ktoré sa nerýmujú, ale majú podobnú dynamiku, napr. Karolína, Natália alebo Simona a Barbora, a Tomáš a Michal a rozhodne odlišné iniciály.
Dcéra mala jednu známu, ktorá bola z dvojičiek, mená dostali po babkách, boli Olga a Marie. Ja to moc neuznávam, mená po predkoch, ale v tomto prípade mi to prišlo milé.
ja by som dávala mená aby mali blízko meniny - rozdiel max týždeň - dva...
Ja poznam Marek (po otcovi) a Barborka, Jakub a Filip, Kristina a Adam
Jedna sesternica ma Dominiku a Lenku, druhá má Kristiana a Sebastiana
Mne sa páči Maťko a Kubko.
Jakub a Filip
Anna a Nina
Asi by som dala Melody a Margarétka 😅♥️To mi príde, že sa to k sebe pekné hodí, ale predsa len by sme si ich nemýlili 💙
Vyberali sme az po narodeni, co na nich sedelo 😉
U nás Martin a Timea také sa nám páčili