Ahojte, onedlho rodím a mám neskutočnú dilemu v mene pre našu dcérku, už sme to veľakrát zmenili a neviem, aké meno zo mňa vykĺzne v nemocnici... tak ak sa nudíte, skúste zo srandy poradiť aj Vy 😀 padli návrhy Sára, Paulína, Paula, Ivana, Hana ... k priezvisku Molnárová. Mne sa páčila Hana, Ivana, mužovi zas Paulína a Sára, no proste, "vieme" sa zhodnúť 😒 vyzerá to na Sáru, ale nejako neviem...
Katarína
Odtiaľto Hana,u mňa doma je top Veronika,Alžbetka a Eliška.A ešte sa mi páčia Magdalénka a Johanka.
Sára
Hanka 🥰
...odporúča Ivana 😁
Ivana je krasne a z tych, co si uviedla, podla mna najlepsie sedi k danemu priezvisku.☺️
Sara a Hana nie, tych je tolko…
Ja som chcela Paulinu ale muž nechcel podľa svojho mena dcéru,, Elišku mame
Páčia sa mi všetky k priezvysku. A okrem mena Sara su aj celkom neobvykle ☺️ Ja by som z toho vybrala asi Paulinku ☺️
@aeruginosa ja Hanu poznám len 1 a Sáru ani jednu, neviem, či aj v našom okolí je to až také rozšírené. Skôr tu fičí Nina, Mia, Natália a pod.😄 ale neviem medzi bábätkami a deťmi v škôlke aktuálne...
Ja poznám dve Pauliny a obe sú hrozné 😃 preto by som to meno nevybrala
Sára alebo Hana 😉 aj pasuju k priezvisku.
@domuuska1 u nas je vela dievcatiek s menom Sara . Dcerka len v triede v skolke 3.
@domuuska1 Ano, to zavisi dost od toho, odkial si. Ja mam v okoli zasa vela dievcat s menom Sara a celkovo to meno je dost popularne, aj Hana.. ale tak, to je nepodstatne, ked sa vam paci.. to ja len tak.😄
Ivana je super meno. A ojedinelé pre malé dievčatá. Z tých, čo si napísala by som vybrala to. Alebo ešte Alica sa mi hodí k priezvisku 🙂
Ivona, Lea, Patrícia, Zoja
My sme chceli Barborku alebo Marianu ale mame Mateja
Z uvedených Sára ☺️
Ivana
Za mňa Paulína. V mojom okolí neokukané a môžete ju volať Paula/Pauli. Ostatné mi prídu veľmi tvrdé.
@domuuska1 Mia určite nie ja nikdy neviem ci tu kričia na psa alebo dieťa aj deti aj psy skoro každý to ma,, svokra ma psa MIU a suseda dcéru MIU.,, mala ju odmieta tak volať lebo ze to je pes nie dievčatko a môžem jej vysvetľovať koľko chcem ale vekom pochopí ma 2,5 ešte len
Monika Molnarova na hneď napadla , ale páči sa mi Ivana
Paulina. Pripadne na druhom mieste Hana. Sara sa mi nehodi s priezvisku, Ivana sa mi absolutne nepaci
kamarátka sa volá Matilda Molnárová 🙂
prvé mi napadlo Dominika Molnárová, z týchto ani jedno