Ahojte. Rozmýšľam na výberom mena pre našeho chlapčeka. Môj muž je tmavý, má zahraničné korene a preto by sa nášmu synovi hodilo netradičnejšie meno. Rozhodujeme sa nad menami ako Alim, Amir a Alan. Ktoré by ste zvolili vy? Alebo aké iné meno sa podľa vás hodí tureckému chlapcovi? Pripadne aké vy máte doma netradičné mená
Alan je tak trocha ine a zaroven aj slovenske.. pekne meno..
Amir
Mne sa paci Alim. Alan mi nepasuje.
Alan je z tych mien najkrajsie.
Alan
Mne sa páči Alec. Jeden pekný muž sa tak volal vo filme 😃
Amir
Alan ja by som dala druhému;)
@xsimonkax dieťa môže chodiť domov s plačom aj keby sa volalo Jozef, Martin, Tomáš.. je to úplne jedno
@xsimonkax - no ja neviem, zrovna toto mi už príde značne prehnané. Alanov poznám teda pár, a to sú už niektorí dávno dospelí ľudia. A teda dnes prvýkrát v živote čítam, že dakto dokáže taktopremýšľať nad týmto menom. Lauru na Larvu som počula (nie naschvál, ale z dôvodu ťažšej výslovnosti), prípadne mená rýmujúce sa nejakými slovami. Ale toto teda ozaj nie. A akékoľvek meno sa dá skomoliť, z akéhokoľvek mena si deti môžu robiť posmech, ak nastane nevhodná "konštelácia". Meno Alan je úplne normálne pekné meno, žiadne výsmešné ani extrémne nezvyčajné, nezapamätateľné, s ťažkou výslovnosťou a pod.. skôr mi príde, že to už dospelí robia tieto konšpirácie, čo by asi tak mohli z toho urobiť deti. Žiadne bežné dieťa by takáto asociácia nenapadla (aké bežné dieťa pozná vôbec slovo "anál"?)
neviem mne prvé znejú také teroristické - nič v zlom,, prosím, ja by som asi dala Alan
... podľa toho kde bývate ...
syn má tiež Alana spolužiaka a vždy má to meno zauja
Alan je krasne meno, ale keltskeho povodu, cize nema spojitost s tym, ze otec je tmavsi.
@almia kde chodis na taketo asociacie...
@almia Alan mi vobec mi nepride ako anal nehnevaj sa,ani z daleka..to skor uz viac dospeli komolia mena kadejako do vseljakych citovo zafarbenych vyrazov ako deti..hnus
a máte aj priezvisko vhodné k tým tureckým menám? Ak nie, tak Alan je také neutrálne
Alan
Ja poznam takeho tmavsieho chlapca a vola sa Semir. Paci sa mi viac ako Amir.
Alan je top
to Amir je také zaujímavé