Ktoré z týchto mien sa vám najviac páči? Chcela by som dať nejaké pekné letné meno, ale neviem sa nejak rozhodnúť. Dlho sa mi páči Nela, ale mám pocit, že už je toho mena strašne veľa. A keď som čítala charakteristiku mena Laura, tak to nie je kto vie čo a to ma odrádza trocha, že vraj sú ako dvojitá osobnosť 🤭, ale meno je krásne.
Viktória 🙂
Laura sa mi veľmi páči.
A na charakteristiku mien by som sa vykašľala. Záleží od toho ako si dcérky vychováš 🙂))
laura
Viktória
Len ne Viktoria. Vikina je jak na cokla. Vikinka je jak pre pizdu.
mam Lauru, a ano, ta charakterisitka na nu sedi :D
Sranda, moj bratranec ma Viktoriu a Lauru. Pekne mena... Nela a Lara by som ja osobne nedala. Premysli si, ake Laury poznas a aku maju povahu
@simkids takže predsa je to komplikovaná povaha?🤭😆
@basska_b práveže nepoznám nejak osobne dostatočne žiadnu Lauru😊
Mne sa napr. páči radšej Lenka alebo Lena nie Nela.
Lara sa mi páči viac ako Laura.
A Viktória sa mi páči najmenej.
ano, strasne komplikovana, ale to sme nevedeli predtym :D a druhu mam Radku a tam tiez sedi charakteristika, tak neviem co si mam o tom mysliet :D
Viktoria
@simkids tak asi naozaj bude niečo pravdy na tých charakterstikách😁
Viktória
Lauru mám doma a teda charasterika sedí ako rit na šerbeľ a ešte mám aj kamarátku Lauru a teda tiež má dve osobnosti 😅 ale z tých ostatných mien čo si napísala sa mi ešte páči Lara❤️
Mena a charakteristiky nemaju nic s osobnostou daneho cloveka.dcera je Laura,je sice ako z divych vajec,ale je baran a narodena 1.aprila.bola by taka aj keby sa vola Filomena.
Laura je krasne meno.
Som Laura a nie som rozdvojena osoba. 😃
Je to krásne meno.
Laura
Mam aj kamošku s týmto menom a myslím že je spokojna
Laura...aj Viktoriek je hrozne veeeeľa..
Larisa
Mám Lauru,už je dospelá,.Je to jedna múdra,šikovná mladá žena.Od malička nám prinášala len radosť,a to som žiadnu charakteristiku nečítala predtým ,ako dostala toto krásne meno.
Laura
Laura
My máme Vikinku.. najkrajšie meno pod slnkom 🥰 neznášam keď ju volajú Viktorka. Je to nádherné nadčasové vždy moderné meno... Nela je na každom rohu, Lara mi pripomína Lara Bags a Lauriniek je tiež veľa.
Určite Viktória. 😊 👍
Nella alebo Laura
@lilianakraso12 prosím ťa nevypisuj do každej starej diskusie o meno. Tie deti sa už dávno narodili.
Viktoria