Je tu veľa diskusii na štýl, aké meno sa vám páči pre dcérku či pre syna ...takéto niečo mi tu chýba ...tak vopred ďakujem za odpovede 🙂
A pekný predvianočný čas všetkým
Ema a Alex
Oliver a Júlia 💙 top mena za mna
Jergus a Jasmina. Jakub a Táňa
Myslim, ze autorka sa pyta na vase mena a ci sa vam pacia, ak to teda chapem spravne??
Čítanie s porozumením zas na koňovi išlo na dovolenku 😂
Áno. mne sa moje páči 🙂))
@lubina dobrý postreh, ďakujem 😃👍👏
@janai1 tak úprimne autorka to napísala ako hotentot.
@svokrinjazykmonika mňa by nenapadlo, že sa to dá pochopiť aj ináč ...no tu je možné naozaj všetko 😆
Tak autorka nabehnú tu admini, zmenia názov témy a si skončila 😂
Väčšinou je normálne napísať otázku do textu
Mne sa kedysi moje nie že nepáčilo, ale skôr som vedela že je dosť nezvyčajné a ľudia ho stále riešili.. preto som si hľadala náhradu tak aby sa ma každý nepýtal že "prečo sa tak voláš".. tak prezývku mám obyčajnú, ale inak mám moje nezvyčajné meno s pekným vyznamom rada.. lebo keď ho spomeniem, som fakt asi jediná na Slovensku 🤪 a tak každý vie že som to ja.. a síce som ho sem už veľakrát písala v minulosti, chcem byt trocha viac anonymná v nových príspevkoch a tak ho nenapíšem..
Mňa toto fórum skutočne neprestane udivovať 😀 😀 Smejem sa.
Aby som teda bola v téme, mne sa moje meno nepáči ale že vôbec a svojmu dieťaťu by som neurobila také niečo, aby som mu dala rovnaké. 😂 Ale tak to je môj názor, som si istá, že niektoré to máte inak a svoje meno nosíte hrdo. 😀
Hm, a čo teda treba písať? Či sa nám páči naše meno? Mne nie.
Ja milujem moje meno Nikoletta…
Ďakujem mamička, že si mi dala tak nádherné meno…
Ja som Mariana a som s tym velmi spokojna 🙂
@nikoletta1712 to bolo krásne 🥰👏👍
Mne dlho trvalo,kým som sa s ním stotožnila,ale môjmu dieťaťu by som ho isto nedala.
nie , nepáči...
ale asi mi veľmi sedí ....
Mne sa moje nepaci 😏 ked som bola dieta bola som jedina svojho mena vsade a kazdy hned vedel o koho sa jedna. Ja som taky introvertnejsi typ, vyhovovala by mi viac anonymita. A dodnes s nim niesom na 100% stotoznena ale zvykla som si. Dietatu by som ho nedala, aj ked je dnes velmi popularne ☺️
@lauriik Laura?
@nikuskaa92 jj
@svokrinjazykmonika autorka to napísala naprosto jasne a zrozumiteľne.
@autorka ja na svoje meno názor nemám 🙂 Asi by som si ho nedala (rozumej deťom), ale ani mi nijako neprekáža. Takže neutral
@lauriik krasne meno, dala som ho aj dcére 🫣❤️
Mne sa moje nejako "nepacilo". Ale teraz už ano.
Mne sa moje meno páčilo vždy. Som spoko 🙂
Bože ako sa dobre smejem. Asi by som mohla spočítať na prstoch jednej ruky, koľké z Vás to pochopili. A ešte sa budete navážať do autorky, že píše jak hotentót.
Ja nemam rada moje meno ( Nikoleta) 🫣🫣🫣
Sára a Alex