Váš názor na meno Lýdia

2. apr 2022

Ahojte,
aky mate nazor na toto meno? Ako na vas posobi?🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nelca84
2. apr 2022

Mne sa paci, take neopozerane.

zuzanaokasova
2. apr 2022

Krásne...nevolá sa tak každé dievčatko... aj ja som ho chcela pre dcéru, len mi neprešlo. Máme Hanna...ešte sa mi Libuša páčilo...

buzby
2. apr 2022

Poznám jednu, má pol roka a veľmi jej to meno pristane.

pribinak
2. apr 2022

Pekne

sandyan
2. apr 2022

Krasne meno,velmi sa mi paci😍

lili2207
2. apr 2022

mne nie a prečo? lebo sa sama tak volám a to meno na mňa posôbilo vždy tak tvrdo😂🙈 zdedila som ho po mamine ale našťastie ma skoro nikto tak nevolá🙂ale ako všímam v poslednej dobe,že začína byť in😂😉

pininka1
2. apr 2022

Poznam ich kopec, ja by som ho nedala, ale nie je to skarede meno

greta2017
2. apr 2022

Aj mne sa velmi paci 😊 tiez som chcela ale nepreslo mi u muza. A tak aspon pri krste sme ho pouzili. Sv.Lydia je jej patronka🥰

jaga18
2. apr 2022

Poznám niekoľko Lydiek, všetko staršie ženy. Veľmi pekné meno aj pre dievcatko aj pre dospelú 🥰Lydka, Lyduška... no mat ešte niekedy dcéru, veru by som nad Lydkou uvažovala.

simsalabim
2. apr 2022

Dcera ma kamaratku Lydiu. Je to pekne, jedinecne, neopozerane meno.

adriannasvk
2. apr 2022

Mam kamaratku s tymto menom, velmi prijemne a fajn meno za mna 😊hlavne malo pouzivane

karamellka1
2. apr 2022

Krásne

travelllerka
2. apr 2022

Krásne, aj my sme zvazovali Lydiu 🙂

lavinis
2. apr 2022

Mne sa paci

aniele
2. apr 2022

V mojej generácii (1960) a skôr bolo veľmi časté. Obidve verzie. Lýdia aj Lídia. Má starorímsky pôvod. Zvykli sa tak pomenúvať otrokyne z Lýdie (z Frýgie bola Frýgia, z Lýgie Lýgia - tak sa volala aj hrdinka Sienkiewiczovho Quo vadis?). Mne sa veľmi páči.

heni79
2. apr 2022

Poznám jedinú. Zdravotnú sestru u pediatričky našich detí. Je to neskutočná rafika! Veľmi odmeraná, chladná, neempaticka. Je už dôchodkyňa. Čo ti to dá! Netuším. Za mňa nesympatické meno. Inak, rovnako napr.meno Monika. Ono sa to človeku vždy spája s osobou takého mena, ktorú poznal. 🤷

kiki68
2. apr 2022

Je to moja svokra, teda jedna z mojich svokier a za mna nie. Poznam dve Lydie a su velmi zvlastne a uzkostne

anita6666
2. apr 2022

Ako názov vložiek...neviem,či sa ešte vyrábajú

simsalabim
2. apr 2022

@anita6666 s menom Lydia by som ich ja osobne nespajala

anita6666
2. apr 2022

@simsalabim ja počujem to meno a vidím vložky....presne presne

terina25
2. apr 2022

Mne sa nepaci. Mozno preto,ze kolegyna sa tak vola- ktoru velmi nemusim...

ghostsgirl
2. apr 2022

Lydia sa mi paci, len skoda, ze ju prezyvaju Lydka, to uz sa mi nejak nepozdava...

daasena
2. apr 2022

Honosne, a pre dievčatko veľmi pekná zdrobnenina Liduška, teda aspoň mne sa to páči 🙂

lucka2019
2. apr 2022

mne sa paci,mala som ho v zozname pre svoju dcerku ale muzovi sa nepacilo 😒,nakoniec sa bude volat Livia ...take podobne 😂 ...Lydku som mala spoluziacku,bola velmi mudra,mila a napomocna 😊

tomikejt
2. apr 2022

Moja mama sa tak volá, škoda že e mňa nepomenovala po sebe, veľmi sa mi to meno páči 😊

deginko
2. apr 2022

Za mňa moc nie..V tvare Lýdia fajn...ale tá zdrobnenina Lydka...to absolútne mi je nesympaticke,nepáči sa mi to ..ako lýtka si hneď predstavím

lilianka01
2. apr 2022

mne sa nepáči

drimonna
3. apr 2022

Poznam dve ❤ Pekné meno

bilancia
4. apr 2022

pekne