Váš názor na meno Artur

10. dec 2024

Ahojte😊, chcem si len prečítať názory na chlapčenské meno Artur. Veľmi sa mi pre chlapca páči, ale zasa nechcela by som dať meno, ktoré je príliš atypické, zvláštne a nejakým spôsobom by vzbudzovalo pozornosť v tom negatívnom slova zmysle… ak ma chápete. Preto sa pýtam, znie vám toto meno nevhodne pre chlapca so slovenským priezviskom?

carrot_apple
10. dec 2024

nádherné meno, moja dcéra by sa volala Jasmína keby ma kamoška nepredbehla a mám Valentínu a prišlo mi to úplne MEGA meno. Aj synovi som chcela také meno dať, a čo, moje deti. A mám kamošku Kamilu a brata ma Kamila, a čo, podľa Mńa COOL.😂

petamich
10. dec 2024

Podla mna krasne 🙂

anjelicek26
10. dec 2024

Je to nádherné meno nedaj sa odradiť.. len kým sa naučí vyslovovať r on a polka škôlky, tak to bude také divoke🤣Ale my mame Bruna, to máš to iste s tou rečou, nauci sa casom👍

h2
10. dec 2024

Veľmi, veľmi, veľmi pekné!
(Len odporúčam malého Artura začať učiť správne vyslovovať "R" čím skôr. Ináč to bude prrrúserrr. 😀)

negymama
10. dec 2024

jednu pani som poznala, co mala 3 ci 4 synov, a vsetci mali meno na A, najmladsi bol Artúr, parádne meno.

mirola
10. dec 2024

moj maly ma v skolke kamarata Artura, velmi pekne netypicke meno...

negymama
10. dec 2024

inak autorka nechapem, preco by to meno malo vzbudzovat negativne reakcie, Vsak neplanujes Adolfa 😲

baskustek
10. dec 2024

Úplne normálne meno, vôbec nie atypické. Stále lepšie ako Nathaniell, Noel, Ruben, Matteo a pod.

oceanahory
10. dec 2024

Mne sa velmi paci 🙂 👍

kremlika
10. dec 2024

Mne sa to meno paci 🙂 A este ked sa ti hodi aj k priezvisku tak je super 🙂

littledaisy
10. dec 2024

Mne osobne sa až tak nepáči, ja som na iné mená .... 🙂 každopádne, v dnešnej dobe je meno Artur celkom bežné,tak ak chcete niečo výnimočné, treba vymyslieť iné ☺️ ak chceme aby nevytrcal, je to úplne v poriadku ☺️

januska12323
10. dec 2024

Obyčajné meno, ani negatívne pocity ani pozitívne. Prečo by malo byť nevhodné k slovenskému priezvisku? Len kým sa naučí r bude všetko iné len nie artur.

simsalabim
10. dec 2024

Mne sa paci ❤️

ina2405
10. dec 2024

Krásne meno

zuza265
10. dec 2024

Ja mam v okolo 3 mamicky co dali meno Artur a je to velmi pekne. Praveze posledne roky mi to pride normalne pouzivane meno🤗 deticky maju rozmedzie 1-3 roky.

iv007
10. dec 2024

Pekne meno, podobne je Albert- pacia sa mi obe rovnako. Vyber meno ake citis a neries okolie 💙

tiezjedna
10. dec 2024

prvé, čo mi naskočí je kôň🙈 neviem prečo... asi to mám s nejakým spojené 🙂

ssimusska
10. dec 2024

Úprimne, vôbec sa mi nepáči 🤷🏼‍♀️

luckajozko21
10. dec 2024

Mne sa vzdy pacilo. Moj maly vola Artura Hanturko :D :D - to neviem ci by som prekusla keby mam doma 'Hanturka'.

benimnadir
10. dec 2024

Vo mne neevokuje žiadne negatívne pocity, je to krásne meno

klotildabazarik
10. dec 2024

V pohode zalezi od priezviska

lia2929
10. dec 2024

Krasne 🙂 keby sme raz mali druheho syna vola sa Arthur.
Mame Henricha🙂. Pacia sa mi tieto krasne mena menej pouzivane zo SK kalendara.

terezkaarthuramax
10. dec 2024

Ako uz naznacuje moj.nick to meno sa mi moc páči. Aj iveta bartošova mala syna Artura.

lenocka8894
10. dec 2024

Ja som tuzila dat synovi meno Artur alebo Aurel..moj muz mi to zakazal 😆 nastastie syna nemame tak som meno Arthur dala nasmu psovi 💁‍♂️

danielucika
10. dec 2024

Veľmi pekné meno.Tiež som chcela Artúra ale milý chcel Félixa a napokon ostal Filip.Však kompromis musí byť 😆

adrianap83
10. dec 2024

Mne sa veľmi páči. Hej, R je rizikové, ale to logoped dá do poriadku. Sú aj iné mená s 2xR a nikto nerieši, Richard atď...

rorino
10. dec 2024

@adrianap83 presne,môj syn má dve mená a dokopy 4 R😂

nelka93
11. dec 2024

Mne sa nepáči, ale nebude to moje dieťa, takže mi to môže byť jedno 🙂

margotka17
11. dec 2024

Krásne meno, nezvyčajné, pekne znie, určite by som dala také meno 👍

basska_b
11. dec 2024

Mne sa tiez paci, zvazovali sme, ale z trojice Albert, Alfréd, Artur vyhral Albert. Páčilo sa mi, ze sa da zdrobnit na Bert 😀