Baby poraďte prosíím ? Ktoré meno ?
Tobias / Alex / Leo
inak aj mne sa pacia vsetky :D ale keby mam chlapca tak som zvazovala meno Alex 🙂
@asia83 napr. taký Ján, Jozef, Marek sú teple osobne? 😀
Mne sa páčia všetky 3, ale najviac asi Alex a potom Leo
@midu1205 moj je Tobias, mužov vyber, hodil sa nám k priezvisku. Je fakt, že som si na neho dlho zvykala. Chcela som trosku viac slovenskejsie. Ale každý ho vola Tobi, Tobino, Tobinko. Keď bude dospelý, bude len Tobias. Ani muža nevolame zdrobneninou, neznáša to. Celým menom ho volajú aj jeho rodičia.
meno Leo mi pride ako meno pre psa...ja by som dala asi Tobias z tých troch
@midu1205 zalezi od priezviska,my cakame babatko a tiez mame vybrane meno Tobias. Ale vsetky 3 su pekne
Alex
Mne sa pacia vsetky.
Z týchto troch by som dala Alex.
ani jedno, keď už tak Tobiáš
Mam pocit, ze na Sk je cca 7 mien dokola.
Tobias
@midu1205 Tobias. Ja mam doma jedneho😍
Asi by som vybrala Tobiáško...ale páči sa mi aj Alex. Je to veľmi populárne meno teraz.
Inak, nerozumiem ako sa niektoré rozčuľujú na opakujúce sa mena a podobne. Je to hlúposť, je na vyber omnoho viac mien ako keď sa rodili naši starí rodičia, rodičia a my. V minulosti bol každý Jozef, Ján, Štefan, Pavol a pod. V triede na ZŠ sme mali 5 Zuzán, 7 Katarin, z toho dve mali dokonca rovnaké priezvisko, 3 Mirky a pod. Mená sa vždy opakovali. Nevidím na tom nič zle.
A to som ešte zabudla podotknúť, že sa rodilo omnoho viac deti ako teraz 🤨
Z týchto sa mi najviac páči meno Alex.
Veľmi sa mi páči meno Tobiáš ♥️ Bez toho áš sa mi to nepáči, ale každému sa páči niečo iné... 🤷🏽♀️ Meno Alex je v poslednej dobe veľmi časté a Leo tiež, takže Tobias, ak sa tebe páči takto. 💙
Ďakujem Vam vsetkym za nazor 😊...asi skoncime pri tom Alexovi 🙂
Záleží aj na priezvisku, ale páčia sa mi všetky. U nás deťom dávame trojpísmenkové mená, takže by vyhral Leo 😁