Ahojte, jediné meno, na ktorom sme sa s manželom zhodli, že sa nám páči je Timotej. Avšak rymuje sa tak trosku s našim priezviskom, ktoré konci na …KEY
Nechceme aby to znelo smiešne, ale veľmi sa nám páči to meno samo o sebe … čo myslite ? 🤔
Pozn.o týždeň rodim a začínam byt zúfalá 🙈
Poznam pana, vola sa Matus Palus a teda nikdy mi neprislo, ze to je rymovacka...
@nikpa ti chlapi maju nejak vela volneho casu, nie? Este aby som si pamatala take prkotiny... 😂
@mona1992
Timotej
Darmodej
Dobrodej 😂
Nedavaj Timoteja, niektori ludia to makcia na Timoťej 🙈
Mne sa velmi paci Timotej u nas to nepreslo ze je to podobne ako sampon 😂 hlavne ked sa vam paci obom tak ho dajte, urcite to nebude zniet smiesne ale velmi pekne niekto dava zamerne meno k priezvisku dokonca aj na to iste pismenko
@minesasubu kamaratka ma Timoteja a tiez mi napadol ako prvy sampon 😂
Moj bratranec dal Walter ...-er a dobre to znie 🙂
@babulkomale a ako sa to má čítať? Tvrdo? To znie potom fakt otrasne, ešte horšie ako s mäkkým t. V živote som sa zo žiadnym nestretla, tak fakt netuším, aká je správna výslovnosť, ja by som prečítala prvé T tvrdo a druhé T mäkko.
Poznala som len jedného, ktorý sa volal Timothy, čo je 100 krat krajšie, ale volali sme ho aj tak všetci len Tim.
@babulkomale alebo aj Ťimoťej 😜. Aj my máme jedného a vôbec mi to nevadí 😄
Timotej, no ja si spomeniem na šampón, aj keď je na konci i, ale nemôžem si pomôcť, ako šampón by som sa volať nechcela, to už radšej ako surikata z kráľa
Tak mna by napriklad v živote nenapadlo vyslovovať to Ťimoťej… nehovoríme ani Moňika, Marťin, Ňikola , Domiňika atd … takze 🤔
No povedala som si, ze hadam aj pogooglim a veru https://jazykovaporadna.sme.sk/q/1587/