Ahojte,potrebujem poradiť ake meno by ste vybrali.
S manželom sme sa zhodli buď Timotej alebo Matteo.
Len nevieme sa rozhodnúť ze ktoré je to práve.
Máme Jakuba a budeme mať Timoteja 😇❤️
Tadeáš 😉
Mna by na Matteovi otravovalo to vecne prizvukovanie, ze je tam 2x „t”… preto radsej Timotej.
Skôr Timotej ja mám pocit, že každý druhý chlapec sa teraz volá Mateo.
Timotej
Ani jedno.
Timotej
Matteo je veľmi rozšírené teraz. Som z východu Slovenska a žijeme v lokalite, kde je velmi veľa mladých rodín a teda chalani sa tu volajú Matej, Mateo, Markus a Jakub :D Timotej som nepočula a nepočula som dlho veľmi dlho rýdzo slovenské meno. Ja by som nedbala na to, kto aké dáva meno, skôr na vnútornú intuíciu. Mne sa páčilo meno Marína ale potom som si všimla, že všade samá Marína. Alebo v pôrodnici Zarka na každej izbe :D a Zoja.
Ja mám frekventované meno :D Zrejme bola Veronika nejaké módne meno pred 30+ rokmi ale boli sme 5 v triede. A tiahlo sa to aj na strednej aj na VŠ. :D
Timotej
Ja nepoznám ani jedno dieťa s ani jedným z tých mien. Ak sa neviete rozhodnúť tak mu dajte obidve 🙂 hlavne aby sedelo s priezviskom
Môj je Mathias a je jediný v škole.
Timotej ♥️🩵
Máme Timoteja. Každý deň, už 13 mesiacov, sa poteším vždy, keď ho môžem týmto krásnym menom osloviť 🙂
@nikoll76 mne sa viac paci Timotej. Aj sa mi to viac hodi sem na slovensko. Na ihriskach sa to Matteami iba tak hmyri, tak ak ti zalezi na tom, aby syn nemal momentalne velmi casto pouzivame meno, tak Mateo nie.