Nevieme sa rozhodnúť z týchto 2 mien 🤷♀️😀 co by ste dali vy?
Ani jedno
Keby som mala na výber len z týchto dvoch mien, dala by som Timea ... je toľko krásnych slovenských dievčenských mien ... dcéra má spolužiaka, volá sa Kevin Haluška ... no načo je toto dobré? Chudák chlapec.
Timejku mame aj my
Timea
"Volám sa Melani.... s mäkkým i"
Timea.
Poznám Melániu
@dzulli1980 no tak anooo.... Ale záleží od priezviska, tento príklad je prehnaný..
Timea❤
Timea alebo potom Melania nie Melani
Mne sa moc Melani nepaci lebo mi pripomina Trumpovu zenu. Nic proti nej 😂Timea bol volakedy davno sampon 😃ale mi nevadi . Ani jedno z tychto mien nie je mojmu srdcu blizke 😃nechapem moc tento prieskum ci sa ludom paci take a onake meno. Malo by sa pacit hlavne tebe a ostatnym sa zapaci carom osobnosti nositelky daneho mena. ( alebo znepaci podla toho aky budu mat vztah. ) Ak si nevies vybrat tak sa zameraj ako sa hodi k priezvysku ( ale ked sa vyda Tak si ho zmeni 😂) popripade nech muz vyberie 😀
Melánia
Melani nie je meno. Existuje Melania. Ale Timea je krajsie.
Timea, Timi - určite krajšie ako Melani
Melani som nikde nevidela,nepocula. Mne to pride ako chybne napisane. Ked tak, Melanie.
@dzulli1980 🤣 pardon, ale skoro som vyplupa ranajky.
Timea
@dzulli1980 myslíš, že keby sa volal Martin Haluška , by sa mu nevysmievali?
autorka z týchto dvoch pre mňa Melani, ale pre mňa Liana, Eliana alebo Diana, tak má napadlo. Náš Marko mal byť Liana.
Nič si nemyslím ... nejde o priezvisko ako také ... ide o to, že k rýdzo slovenskému priezvisku dať rýdzo zahraničné krstné meno je kus zvláštne.
@elenka.k
Timea, veľmi pekné meno 🙂
Melani? to akoze naozaj s i na konci? To budu ludia vyslovovat ako "Melaňi"?
Timea je krasna. Timka, Timuska, Timuli, Timejka, Timi, Timinka, Timuliatko. Ak to druhe meno, tak klasika Melánia, ale pride mi to dost dlhe. Melanka? Mela? Meli? Melany? Ako jej budete hovorit?
Melany keď už by som dala alebo Melanie..
@dzulli1980 v podstate máš pravdu
Timea
Melani? Čo to je za meno? 😕 Snáď Melanie, nie? Alebo Melánia.
Ja poznam 2 Melky v anglickej literature sa častejsie stretnes ako u nas s tymto menom...je take nezvyčajne asi radšej toto
Melani❤ Poznám tri Timei a k dvom sa radšej ani vyjadrovať nebudem.