Ktoré meno sa vám najviac páči z týchto :
Teo
Leo
Adam
Jakub
Adam
Adam
Jakub
Jakub
My ideme mat cochvila Teodora, takze za mna to. Ale len skratka Teo sa mi nepaci ako meno, len ako prezyvka. Takisto Leo. My sme zvazovali aj Leonarda 🙂
Leo
Teo a leo si jednoducho neviem predstavit na chlapovi 30+, 40+, 50+.... Ked uz taketo meno, tak komplet teodor, leonard.
Aj preto ti baby pisu adama a jakuba. Lebo ten chlapcek bude raz chlap
Leo sa mi nepáči. Ostatné áno.
Jakub
ja mam Adamka a jeho dvojicku Lejku ... ked boli mali, chodil po nich jeden kamarat vonku ... zazvonil a pytal sa ma : teta moze ist Adam a Leo vonku 🙂))) takze za mna ADAM a LEO ❤
Teodor alebo Jakub ja mám Jakuba .Suseda má Lea a smejú sa mu radšej by bol Leonard ako Leo
Teo sa vola môj synček🙂 paci sa mi to meno.
@bimbambim kamoška ma syna Lea a nikto sa mu nesmeje 🤨 bežné meno.
No keďže som chcela mať chlapca menom Adam, tak Adam, ale odradili ma meniny na Štedrý deň, tak mam Mateja 😅
Ja mam Adama ❤️
Adam a Jakub
Najviac sa mi páči Jakub, ale odradzala by ma prezývka Kubo, tak asi radšej Adam. Teo a Leo mi prídu také nedokončené
Adam
Ja hlasujem za Tea, mám doma jedného, celým Teodor, ale voláme ho Teo, Tejko, Tejik .... som veľmi spokojná, s takýmto menom je jediný v obci. Adamov a Jakubov je tu dosť. Meno Leo je tiež málo časté, u nás sú dvaja. Každé meno je pekné, záleží na rodičoch, aké vyberú detičkám. 🙂
Za mňa Jakub ,najkrajšie meno sveta .Krajšie meno nepoznám
Kazde je pekne🙂.
ja mam doma Tea..... kamarati v skolke ho volali Tejo🙂 a teraz v skloe pekne po mene ako sa ma,Teo.
Volame ho aj Teodor,Teji,Tejco🙂.
Inak my sme vyberali aby sa hodilo aj k priezvisku,manzel je Slovak ale ma nemecke priezvisko,tak nam to pekne vyslo.
@slovakboy no ja pozerám už len kvôli vlastnej skúsenosti, nepáči sa mi moje meno hlavne kvôli prezývke, ktorá mi síce ako decku nevadila, ale neskôr som sa jej už veru nezbavila 😆 Tak som autorke napísala svoj názor vylučovacou metódou, ako by som z týchto mien vyberala ja. Inak Adamov poznám dosť a teda ani jedného nevolajú Ado, toto som prvý a jedinýkrát počula v Oteckoch (a teraz od teba). Ale áno, máš pravdu, skoro na všetko sa dá niečo vymyslieť a koľkokrát prezývka ani nesúvisí s menom
Adam
Jasne ,ze ADAM ❤️
Vsetky su pekne, no Jakubov a Adamov je uz dost vela…. Ja by som vybrala Teo.
Jakub
Adam