Prosím iba o názor. Je veľmi časté vo vašom okolí meno Tamara? Páči sa mi, ale nechcem priveľmi frekventované meno. Ďakujem 🙂
tamarka je pekne meno, u nas som taku este netretla. tamiu, amiu uz ano. ale tak to zalezi ako kde,
Ja som Tamara, žiadnu inú dospelú osobne nepoznám, v detstve som stretla len jednu jedinú 😁 detí Tamariek v poslednej dobe stretávam viac, ale nepovedala by som, že je frekventované.
Ja poznám dve Tamary, jednu pedesiatničku a jednu stredoškoláčku
Presne tieto dve mená som mala vybraté aj ja! A mam Tamarku ♥️
Ani jedno nie je v mojom okolí frekventované, ale viac sa mi páči Tamara. Reálne poznám jednu cca 20 ročnú.
Ja poznám dve deti s týmto menom v mojom okolí. Takže nepríde mi až tak frekventované.
Nepoznam ziadnu Tamaru z nasho okolia a ani za cely svoj zivot som ziadnu nepoznala. A podla mna velmi pekne meno. Krajsie ako Tamia.
Ja nepoznám žiadnu Tamaru, ani dospelu ani dieťa. Veľmi pekne meno 🙂
Tamara je nádherné, prekrásne meno. Tamia je hrozné meno. Vôbec sa mi nepáči.
Manzelova sesternica sa vola Tamara .....
A ma dceru Tamiu 😀 😃 😀 😃
Obe tieto mena su krasne, ale Tamia je krajsie ❤️
Tamia mi znie jemnejšie. 😊 A obe sa mi páčia. ☺️
Len v mojej rodine su tri Tamarky, dvaja kolegovia, co sedia vedla seba maju Tamarky, plus na ihriskach to dost pocut. Cize v mojom okoli by som povedala, ze Tamara najfrekventovanejsie meno. Tamiu ma iba jedna kamoska.
Chcela som Tamarku, nám Samka 😁
Máme v rodine Tamarku ale kamarátka ma dievčatko Taniu .
poznam jednu malu Tamarku a jednu malu Tamiu, ale ani jednu z nich nemame priamo v nasom okoli, ale tak 50-150 km od nas 😁
Jedna Kamoška má Tamaru ,jedna Tamiu..meno Tamia som počula pri nej prvýkrát ,ale tu na MK bolo spomínané častejšie .Tamarku na ihrisku máme tiež len jednu ,tu kamoškinu .Ja som mala spolužiačku v škole pred x rokmi tiež len jednu Tamarku .Mne sa viac páči Tamara,ale obe mená sú pekne a malo frekventovane.
My mame na ulici dve co poznam 4-5r
Ja mám Tamarku a je v našej dedine jediná 🙂
Mam Tamarku, v triede v skolke maju este jednu 🙂 vseho vsudy poznam tri Tamarky (moju, jej kamosku, a kamaratkinu dceru) jaj a este Tamaru Heribanovu 😂 dalsia kamaratka ma Tamiu
Včera sa pribuznej narodila dcérka je Tamia.
Tamia
Suseda vedlavdome ma Tamarku 8rokov ma. Inu nepoznam..ani sun v skole nemasni v skolke v triede neni. Dcerka ma v 3de 3 Lilky ,Nelky .
Ja za svoj život som stretla iba jedinú Tamaru. Pekné meno to je 🙂
Jednu som stratla a pochádza z levíc tu na okolí som sa ešte nestretla.
Tamara sama sa tak volám a som za to vďačná
Tak nakoniec máme Tamiu. Rodina bola prekvapená, nečakali také meno, ale už si zvykli a páči sa im. Bude mať 3 mesiace ♥️
My mame v rodine Tamarku...inu nepoznam...krasne meno...