Ahojte, myslite ,ze su tieto chlapcenske mena dnes uz velmi staromodne? :D snad nie som jedina divna ,ktorej sa tieto "vykopavky" páčia 🙈😃
sice nie moj vkus, ale aspon nie tuctove mena..👍
Arnold sa mi nepaci.Albert je krajsie
ak už mám vybrať - tak Arnold
moj syn ma kamarata Alberta, volame ho Berťo. Za mna v pohode meno.
Ja by som dala ale volala by som ho Ali ♥️
Arnold a aj napríklad Artur sú pekné. Albert sa mi nepáči..
Ako budete volať zdrobnelinou Arnolda alebo Alberta ako dieťa?
Nomen omen, terminator alebo genius? 🙂
mne sa páči Albert 🙂
@mpg Arnold - Noro (resp. Arní) a Albert - Bertí - ingliš výslovnosť 😉
Mne sa fakt páči Albert. Krásne je
@ironfit ano, aj mne sa páči "Peter" nie Peťko, Petrík... ale si na slovensku a maj proste reálne očakávania.
bratranec "Michal" si až ako dospelý na výške vydupal, aby mu hovorili Michal a nie Mišo, Miško... aj tak ho niektorí stále majú za "snoba" kvôli tomu 🙄
Ja keby mám chlapca, bojovala by som za meno Albert 😄 tak sa muž modlí, aby sme chlapca nikdy nemali 😂 a zdrobniť sa to dá na Bertík, čo je tiež rozkošné pre malého chlapca. V Čechách je to frekventovanejšie meno než u nás, aj spevák z Kabátu má malého Alberta :P
@thoughtfulweirdo Dáme ešte obe jedného chalana a budeme bojovať za Alberta 😀 nám by sa to aj krásne k priezvisku hodilo a manžel je Čech, takže celá česká vetva rodiny... už pri dievčatách sme museli vyberať mená, ktoré sú bežné v oboch krajinách
Albert - Bertík. Arnold... no ani neviem, starodavne by nevadili, ale za mna zneju dost cudne.
Mne sa take mena pacia 🙂 z tychto dvoch sa mi viac paci Albert
Ja mám Alberta. Bertik, Albertik, čertík bertik. Ešte sme nemali negatívnu reakciu na meno. Teda okrem prvej od svokry, že či vážne sme také meno vybrali (•‿•) Ale po narodení už nikto nič nevyčítal.
Sebastian alebo Damian a keby ze si mam vybrat z tychto dvoch tak na 40 percent asii albert
@ironfit mne sa paci Albert.