Som v 39.tt a stale nemam vybrate meno pre dievcatko, priezvisko bude mat Balazova.
Paci sa mi Livia, Melisa, Rebeka, len priatel nechce 😀.
Dajte navrh 😉.
@nely1704 Len neviem Ako ju volat jedine Livuska ☺
@nely1704 A priatel nesuhlasi 😁
Rebeka.. či ani to nechce
@deti95060810 Nie lebo by bola Beky a to sa nam az tak nepaci.😶
Bianka.... Andrea Balazova.
Z tychto, ktore si uviedla, jedine Livia. A volat ju mozes rozne. Liv, Livi, Livinka, Livus.. podla mna super meno v tom, ze nema az tolko roznych moznosti na prezyvanie a pre vacsinu bude proste Livia.
A inak, mne sa pacia aj take mena ako Aneta, Viola, Margareta, zaujimave mi pride meno Zita napr.. Paulína, Patrícia alebo Andrea, to sa mi aj hodi k vasmu priezvisku..
A on navrhuje aké mena?
Lenka Balazova
Lívia - Livka
Rebeka - to sa mi zdá ako prísne meno.
Čo tak Lenka, Janka, Slávka, Tamara, Lucia, Katarína, Hana
Mne ide k vasmu priezvisku Barbora, Bibiana, Bianka, Wanda, Sandra, Simona
Z uvedenych podla mna len Livia a ked sa muzovi nepaci, tak aj tak vypadla zo zoznamu... Mne sa paci Julia Balazova, Hana Balazova, Olivia Balazova... moznosti mas vela...len sa musia pacit vam...
Linda, Daniela, ...
Z uvedených sa mi páči Livia
Potom možno napr Ivana, Lenka, Marína 🤷
Lea, Mila, Matilda, Lucia, Dalila
Livia je pekne, skoda, ze sa mu nepaci
Viktoria, Nikola, Karolina, Karin, Lea, ale aj Tebou vsetky vymenovane su celkom pekne mena. Mna by zaujimalo, s akym navrhom prisiel tvoj priatel, kedze tvoje sa mu nepacili...?
Musi muz navrhnut, ked teda sa mu nic nepaci. Mozno navrhne nieco, co sa tebe zapaci. My ti tu mozeme pisat, ze Livia je super, ale ked to on nechce...
Rebeka sa mi páči najviac. My sme ešte cestou do pôrodnice nemali vybraté. Rozmýšľali sme medzi Terezou, Rebekou a Sofiou. Vyhrala Tereza, aj keď je to skôr rebeka 😀 Inak za mňa je Lívia hrozné meno. Ale je to otázka vkusu.
Načo vyberať mena podľa zdrobnenin keď to má byť Lívia tak ju volajte Lívia. Nie LIVKA ani Livuska ani nic podobne, rovnako ako Rebeka žiadna beky, ani nič podobné.
A chlapovi keď sa nepáči nech dá on navrh
Barbora Balážová, Júlia Balážová, Elena Balážová, Bibiana Balážová...moznosti sú iba sa musite zhodnut 🙂
Beky ( Rebeca)
Poznám Balazove Katky, Editu, Andreu, Petru, Paulínu, Júliu, Juditu. Tu je to veľmi časté priezvisko a takmer všetky mena sa k nemu hodia
Muzovi sa tieto nepacia. Otazka je, ake sa mu pacia? Ma vobec nejaky navrh? Lebo moj tiez bol, ze nic sa mu nepaci ale svoj navrh nemal. 🤷🏼♀️
Btw Lívia je krasne meno - volala by som ju aj Lila, Lili, Livuška alebo v základnom tvare.
K takemu menu sa hodi skoro vsetko…vsak nech ti da on nejake navrhy. Inak ja som hned vedela meno pre dceru, prakticky manzel ani nemal sancu nesuhlasit 🙂
Z tych co si napisala by som si ani ja nevybrala. Mne sa paci typ mien ako Daniela, Paulina, Romana, Stanislava...
Z tychto co si napísala, jedine Lívia. Pekne meno a dobre znie s priezviskom. 🙂
Ja som sla rodit a nemala som vybrate, z cista jasna som sla z poradne rovno na porodnicu v 38tt., vybrala som 5 minut pred narodenim...Tak este mate cas... 🤣😅...Proti muzovmu nazoru by som nesla. Ja som velmi chcela Mirjanu, jemu sa nic, co chodi okolo Mirky, nepacilo, potom mi zavrhol aj Agatu, zvazovali sme nakoniec Annu alebo Alzbetu a nakoniec zavazilo to, ze som uprosila lekara, ze sa este pojdem domov zbalit a vybavit strazenie deti a naklusam poobede do porodnice, tak dcerka a syn skackali stastim, ze sa narodi sestricka a v kuse pistali, ze Alzbetka, Alzbetka. Tak som sa rozhodla pre Alzbetku. Toto je nase 4.dieta. Tretiemu som tiez vybrala meno az na porodnej sale, ale az vtedy, ked som ho uvidela. Mal byt Adam alebo Martin. Nakoniec sa mu k tvaricke hodilo viac Martin. Manzel sa vola Matej a chcela som radsej Mateja, ale on ani za svet. Lebo priezvisko mame na "J", a tazko je to zrozumitelne, ked sa predstavuje. Niekedy treba mozno dat na svoj vnutorny pocit, intuiciu, alebo pockat, kym sa narodi a dat meno potom. Ale proti muzovi neist. On ake meno navrhuje? Musite najst kompromis.
Mne k tomu priezvisku hned napadla Bibiana...Bibka 🙂...ale tiez neviem, ci by som mala odvahu ho dat 😀
Lívia...
Eliska
Lívia....